Neler Yeni

Yardım Xiaomi oem kilit açık olunca sıfırlayınca mi hesabına düşermi

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
kimseler duymasın
mi 10t lite cihaz var oem kilitleri açık olunca sıfırlasam mi hesabına düşermi google frp düşmicek ama mi hesabından emin değilim bilen varmı

şahin doğan

80+ Platinum
anladıysam arap olayım

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
kimseler duymasın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anladıysam arap olayım
kankam mi hesabı varya xiaomilerde eğer mi hesabını kaldırmazsan teli sıfırlayınca senden bi daha hesabı istiyoya oem kilidi açık olunca istermi
normalde oem kilidi açık olunca google hesabına düşmüyo telefon ama mi hesabında şüüpheliyim

şahin doğan

80+ Platinum
kankam mi hesabı varya xiaomilerde eğer mi hesabını kaldırmazsan teli sıfırlayınca senden bi daha hesabı istiyoya oem kilidi açık olunca istermi
normalde oem kilidi açık olunca google hesabına düşmüyo telefon ama mi hesabında şüüpheliyim
bende pek emin olamadım

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Öncelikle Bootloader kilidiniz mi açık yoksa sadece geliştirici seçeneklerinde bulunan "OEM Kilidini Açın" seçeneği mi?
Telefona farklı bir Mi hesabından giriş yapıldıysa ve o hesabın kilidi kapalı ise sıkıntı çıkarabilir, bizzat kendim yaşadım. Google hesabı ile alakası yok dediğinizin, kilidin açık ya da kapalı olması Google hesabı erişimini etkilemez. Telefonu sıfırlarken hesaptan çıkış yapın ve 2 adımlı doğrulamayı kapatın. Benim cihazımın da Bootloader kilidi açık fakat hiçbir sorun yaşamadım ROM değiştirirken ya da sıfırlama yaparken. Yukarıda dediğim gibi yaparsanız herhangi bir sorun olmayacaktır.

Top Bottom