mi resmi sitesinden yada mi store'dan yani fiziksel mağazalardan.Xiaomi 33W adaptör lazım fakat internette çok fazla çakması var.Telefoncular da kutu çıkması diye çakma veriyor.Orjinal olanını nerden bulurum?
xiaominin hibir yedek parçasını servis harici bulamazsın ( xiaomi servisinde alısan bir arkadasım söylemişte ve doğru) pazarlama stratejileriymiş kacak telefon alımını önlüyor ve kesinlikle doğru bir hamle kaçak bir telefonunu almıstım ekranı kırıldı serviste 700 tl heryerde araştırdım servis harici en az 1100tl ye orjinal diye satılan ekran aldım 5 kere hepsi yan sanayi çıktı.Xiaomi 33W adaptör lazım fakat internette çok fazla çakması var.Telefoncular da kutu çıkması diye çakma veriyor.Orjinal olanını nerden bulurum?
kendi sitesinden yada a101 teknosa fln
şu anda hiçbiyerde stokta yok sanırımmi resmi sitesinden yada mi store'dan yani fiziksel mağazalardan.
orjinal değil
stokta mevcuttur. mi'yi telefonla ara etrafında stokta olan fiziksel mağazaların stoklarını kontrol edip seni yönlendirirler.şu anda hiçbiyerde stokta yok sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
orjinal değil
kendi sitesin de bu var https://www.miturkiye.com.tr/xiaomi-67w-ultra-plus-hizli-sarj-setiXiaomi 33W adaptör lazım fakat internette çok fazla çakması var.Telefoncular da kutu çıkması diye çakma veriyor.Orjinal olanını nerden bulurum?
Xiaomi 33W adaptör lazım fakat internette çok fazla çakması var.Telefoncular da kutu çıkması diye çakma veriyor.Orjinal olanını nerden bulurum?
mi resmi sitesinden yada mi store'dan yani fiziksel mağazalardan.
xiaominin hibir yedek parçasını servis harici bulamazsın ( xiaomi servisinde alısan bir arkadasım söylemişte ve doğru) pazarlama stratejileriymiş kacak telefon alımını önlüyor ve kesinlikle doğru bir hamle kaçak bir telefonunu almıstım ekranı kırıldı serviste 700 TL heryerde araştırdım servis harici en az 1100tl ye orjinal diye satılan ekran aldım 5 kere hepsi yan sanayi çıktı.
İnternette satılan hepsi çakma. Arkadaşın dediği gibi ya yetkili satıcıdan ya da Teknosa gibi kurumlardan bak.
kendi sitesi değilkendi sitesin de bu var https://www.miturkiye.com.tr/xiaomi-67w-ultra-plus-hizli-sarj-seti
arkadaslar xiaomi dışarıya ürün vermez servis olarak su siteleri kontrol edebilirsiniz bazen stok oluyor.
Genpa
GENPA
Cep telefonu, Aksesuar ve Tablet ürünleri uygun fiyatlarla GENPA'da. Ücretsiz Kargo, Kapıda ödeme fırsatları ile aradığın her şey GENPA'da.www.genpa.com.tr
EVOFONE
Evofone Teknoloji A.Ş.
2010 yılında kurulan ve yönetim merkezi İstanbul'da olan EVOFONE, mobil iletişim ürünleri satış ve satış sonrası hizmet sektöründe yenilikçi bir marka olarak 750'yi aşkın tecrübeli çalışanıyla yoluna güçlü biçimde devam etmektedir. EVOFONE, yakın bir geçmişte Türkiye pazarında göstermiş olduğu...www.evofone.com
Mieko
MIEKO – Xiaomi Türkiye Resmi Distribütörü
MIEKO olarak, 20 yıldır Türkiye genelinde 2.500'den fazla bayi portföyü ile sürekli gelişerek kaliteli hizmet sunuyoruz.www.mieko.com.tr
Ouno
Telefon Teknik Servis – Ouno Service
Ouno Servis, hizmet verdiği Apple, Alcatel, Nokia, Samsung, Xiaomi, ZTE, Asus ve diğer markaları ile yenilenen arayüzü aracılığıyla müşterilerine en hızlı çözümleri sunar.ounoservice.comMesaj otomatik birleştirildi:
kendi sitesi değil
bu site sahte. Kayıt durumu aşağıdakendi sitesin de bu var https://www.miturkiye.com.tr/xiaomi-67w-ultra-plus-hizli-sarj-seti
arkadaşın verdiği bilgiler %100 doğru. teşekkürler bu arada.arkadaslar xiaomi dışarıya ürün vermez servis olarak su siteleri kontrol edebilirsiniz bazen stok oluyor.
Genpa
GENPA
Cep telefonu, Aksesuar ve Tablet ürünleri uygun fiyatlarla GENPA'da. Ücretsiz Kargo, Kapıda ödeme fırsatları ile aradığın her şey GENPA'da.www.genpa.com.tr
EVOFONE
Evofone Teknoloji A.Ş.
2010 yılında kurulan ve yönetim merkezi İstanbul'da olan EVOFONE, mobil iletişim ürünleri satış ve satış sonrası hizmet sektöründe yenilikçi bir marka olarak 750'yi aşkın tecrübeli çalışanıyla yoluna güçlü biçimde devam etmektedir. EVOFONE, yakın bir geçmişte Türkiye pazarında göstermiş olduğu...www.evofone.com
Mieko
MIEKO – Xiaomi Türkiye Resmi Distribütörü
MIEKO olarak, 20 yıldır Türkiye genelinde 2.500'den fazla bayi portföyü ile sürekli gelişerek kaliteli hizmet sunuyoruz.www.mieko.com.tr
Ouno
Telefon Teknik Servis – Ouno Service
Ouno Servis, hizmet verdiği Apple, Alcatel, Nokia, Samsung, Xiaomi, ZTE, Asus ve diğer markaları ile yenilenen arayüzü aracılığıyla müşterilerine en hızlı çözümleri sunar.ounoservice.comMesaj otomatik birleştirildi:
kendi sitesi değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mi 33W Wall Charger (Type-A + Type-C) - MIEKO
www.mieko.com.tr
mieko da var ama şarj kablosu da ayrı satılıyor ve oda stokta yok