Neler Yeni

Xiaomi orjinal adaptörü nereden bulurum ?

LynxE

80+ Bronze
Xiaomi 33W adaptör lazım fakat internette çok fazla çakması var.Telefoncular da kutu çıkması diye çakma veriyor.Orjinal olanını nerden bulurum?

GirayHan

80+ Platinum
Xiaomi 33W adaptör lazım fakat internette çok fazla çakması var.Telefoncular da kutu çıkması diye çakma veriyor.Orjinal olanını nerden bulurum?
mi resmi sitesinden yada mi store'dan yani fiziksel mağazalardan.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
xiaominin hibir yedek parçasını servis harici bulamazsın ( xiaomi servisinde alısan bir arkadasım söylemişte ve doğru) pazarlama stratejileriymiş kacak telefon alımını önlüyor ve kesinlikle doğru bir hamle kaçak bir telefonunu almıstım ekranı kırıldı serviste 700 tl heryerde araştırdım servis harici en az 1100tl ye orjinal diye satılan ekran aldım 5 kere hepsi yan sanayi çıktı.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

GirayHan

80+ Platinum
şu anda hiçbiyerde stokta yok sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

orjinal değil
stokta mevcuttur. mi'yi telefonla ara etrafında stokta olan fiziksel mağazaların stoklarını kontrol edip seni yönlendirirler.

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Mahir
İnternette satılan hepsi çakma. Arkadaşın dediği gibi ya yetkili satıcıdan ya da Teknosa gibi kurumlardan bak.

GirayHan

80+ Platinum
ek olarak aradığın ürünü bana at (link) denk gelirse stok düşerse sana yollarım.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,927
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek

mi resmi sitesinden yada mi store'dan yani fiziksel mağazalardan.

xiaominin hibir yedek parçasını servis harici bulamazsın ( xiaomi servisinde alısan bir arkadasım söylemişte ve doğru) pazarlama stratejileriymiş kacak telefon alımını önlüyor ve kesinlikle doğru bir hamle kaçak bir telefonunu almıstım ekranı kırıldı serviste 700 TL heryerde araştırdım servis harici en az 1100tl ye orjinal diye satılan ekran aldım 5 kere hepsi yan sanayi çıktı.

İnternette satılan hepsi çakma. Arkadaşın dediği gibi ya yetkili satıcıdan ya da Teknosa gibi kurumlardan bak.

arkadaslar xiaomi dışarıya ürün vermez servis olarak su siteleri kontrol edebilirsiniz bazen stok oluyor.

Genpa​

EVOFONE​

Mieko​

Ouno

kendi sitesi değil

arkadaslar xiaomi dışarıya ürün vermez servis olarak su siteleri kontrol edebilirsiniz bazen stok oluyor.

Genpa​

EVOFONE​

Mieko​

Ouno

kendi sitesi değil

mieko da var ama şarj kablosu da ayrı satılıyor ve oda stokta yok

Son düzenleme:

GirayHan

80+ Platinum
bu site sahte. Kayıt durumu aşağıda

T.C. Kimlik No ************
Vergi Kimlik No 1510550435
Unvan YUSUF İSLAM BAYAZIT
Vergi Dairesi OSMANGAZİ VERGİ DAİRESİ
Faaliyet Durumu FAAL

xiaomi'nin resmi sitesi

Genpa​

EVOFONE​

Mieko​

Ouno

kendi sitesi değil

mieko da var ama şarj kablosu da ayrı satılıyor ve oda stokta yok
arkadaşın verdiği bilgiler %100 doğru. teşekkürler bu arada.

Top Bottom