Yani ekran 144 Hz ama işlemci asla o fps gücünde oyun oynatamayacak garipabi ben s9 fe aldım çok pişman oldum. Tabletlerin her şeyi iyi ama işlemci tarafında rezil durumdalar ipade göre ya
6 bin TL fiyat farkı? Kalem alınca nasıl aynı fiyata gelsin iPad mi bu. Snapdragon 7+ Gen 3 Snapdragon 8s Gen 3'e yakın bir işlemci.bunun yerine tab s9 almak daha mantıklı
kalem alınca aynı fiyata gelir
sd 8s gen 3 bildiğim kadarıyla pro versiyonunda var
lansmanda kalem için 100 avro dediler herhalde trde kar majı dahil 2000 liraya satmalarını beklemiyorsun?6 bin TL fiyat farkı? Kalem alınca nasıl aynı fiyata gelsin iPad mi bu. Snapdragon 7+ Gen 3 Snapdragon 8s Gen 3'e yakın bir işlemci.
Hocam ben de s9fe almayı düşünüyordum da başka ne önerirsiniz o fiyat bandindaabi ben s9 fe aldım çok pişman oldum. Tabletlerin her şeyi iyi ama işlemci tarafında rezil durumdalar ipade göre ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani ekran 144 Hz ama işlemci asla o fps gücünde oyun oynatamayacak garip
Kalemi TR ye hiç gelmeyebilir bile. Zamanında Pad 6 alanlar kalemi tr de bulamadığı için yurtdışından almıştı diye hatırlıyorum.lansmanda kalem için 100 avro dediler herhalde trde kar majı dahil 2000 liraya satmalarını beklemiyorsun?
Hocam işlemci kötü bir işlemci değil orta segment bir cihaz zaten. S9 fe dediğin cihazda oyun performansı veya render performansı beklememek gerek gene iyi kötü oyun falan oynatırda sizi üzen şey ne ben onu anlamadımabi ben s9 fe aldım çok pişman oldum. Tabletlerin her şeyi iyi ama işlemci tarafında rezil durumdalar ipade göre ya
Yani ekran 144 Hz ama işlemci asla o fps gücünde oyun oynatamayacak garip
Saçmalama elimde s9Ultra olmasa alırdım kalem işini akrabalar aracılığı ile çözmeye çalışırdım (keşke kalemi gelseydi pu paraya Samsung fe satıyor)bunun yerine tab s9 almak daha mantıklı
kalem alınca aynı fiyata gelir
sd 8s gen 3 bildiğim kadarıyla pro versiyonunda var
@busaris
kardo ips ekranı çok seviyorsan diyecek bir şey yok. tab s9da amoled ekran var
8 gen 2 ayarında bir işlemcisi var300 TL kuponu kullanın. Çok iyi fiyatlandırma ile geldi. İşlemcisi performans olarak Snapdragon 8s Gen 3'e yakın bir işlemci.
![]()
Xiaomi Pad 7 - Xiaomi Türkiye
Xiaomi Pad 7: 3.2K 144 Hz kristal netliğinde ekran, 800 nit en yüksek parlaklık seviyesiyle canlı HDR, Xiaomi HyperAIwww.mi.com
kalem kullanılmayacaksa fiyat çok iyi ona dediğim bir şey yok tabiKalemi TR ye hiç gelmeyebilir bile. Zamanında Pad 6 alanlar kalemi tr de bulamadığı için yurtdışından almıştı diye hatırlıyorum.
Bana kalırsa diyorum 10 nesil ipadine göre işlemcileri çok kötü ben olsam almam diyorumHocam işlemci kötü bir işlemci değil orta segment bir cihaz zaten. S9 fe dediğin cihazda oyun performansı veya render performansı beklememek gerek gene iyi kötü oyun falan oynatırda sizi üzen şey ne ben onu anlamadım