Neler Yeni

Xiaomi Pişmanlıktır!

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,509
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
İş arkadaşımda mi 11 var. Geçen gün bana söyledi ağa telefon sapıttı diye. Baktım ama adam doğru söylüyo.

Parmağını açma kapama düğmesinin üzerinde tutuyon basmıyon telefon kapanma için senden soru soruyo.
Az buçuk saniye dokun ekran kapanıyo. Sanırım parmak izi sensörü sapıttı

Kendim Redmi note 10 kullanıyom ama bi defa sorun yaşamadım.

tanrisal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kenan Kırıkkaya
Ucuz telefon kullanacaksanız rootu bileceksiniz. İçindeki işlemci zaten kötü, arayüzü de aşırı şişiriyor telefon 1 yıl dolmadan çöp oluyor. Rootu öğrenip kullanmadığınız sistem uygulamalarını silip pil programlarını kurup cihazın ömrünü uzatacaksınız.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Berk
POCO x3 NFC telefonum var Xiaomi nin telefon sürekli donmaya başladı forumda bile donuyor geçen Amazona girdiğimde dondu ekrana tıklayıp düzeltmeye çalışıyordum ekran donuk olmasına rağmen acil çağrı merkezini aramış kapatamadım da güç tuşuna da tepki vermiyor bi süre kapatıp yeniden açayım bu telefon iyice sinirlerimi bozmaya başladı üstüne basa basa söylüyorum ucuza ne kadar iyi özlellikli telefon satarsa satsın kesinlikle uzak durun!
xiaomi nin ALT MODELLERİ berbattır. Xiaomi ana marka telefonlarda bu tarz problemler yaşamazsınız. Telefonunuz xiaomi değil poco üretici. Bu arada babam da aynı telefonu kullanıyor berbat ötesi bir telefon. Başta şarj olmuyordu servis yaptı bu sefer ikinci sorun açma tuşu tepki vermiyor kısaca rezalet bir model.

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Ben de Note 11 var. 20 dakika oyun oyna oyun fark etmez. Telefonu komple kapatıp açmam gerekiyor donuyor hep. 4Gm olan versiyonu

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
arkadaşlar telefon 3 yıllık xiaominin yazılım desteği 2 yıl bile değil zaten ne bekliyorsunuzki bilerek yavaşlatıyolar telefonları
1685558256239.png

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
X3 pro kullanıyorum yeni güncelleme henüz gelmedi onun dışında gayet iyi hızı olsun pili olsun beni tatmin ediyor

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,949
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
POCO x3 NFC telefonum var Xiaomi nin telefon sürekli donmaya başladı forumda bile donuyor geçen Amazona girdiğimde dondu ekrana tıklayıp düzeltmeye çalışıyordum ekran donuk olmasına rağmen acil çağrı merkezini aramış kapatamadım da güç tuşuna da tepki vermiyor bi süre kapatıp yeniden açayım bu telefon iyice sinirlerimi bozmaya başladı üstüne basa basa söylüyorum ucuza ne kadar iyi özlellikli telefon satarsa satsın kesinlikle uzak durun!
5.000 TL etikete sahip Oppo cihazlar dahi 3 katı fiyat etiketine sahip Çinli markalara nazaran daha fazla randıman veriyor. Kanımca en doğrusu iOS isteniyorsa iPhone, android isteniyorsa Samsung almak.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,375
İsim
Diyarhan
Miui kullanmayın. Kaçak cihaz aldığım gibi değiştireceğim performans olsa bile yazılımdan dolayı kullanılamıyor. Hayır Mi serisinde sorun değil ama Redmi ve Poco da rezalet ötesi sorunlar oluyor.

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
kerim
Olm bu andiorid de ilklerde güzel 1 yıldan sonra telefon cope atmaklık oluyor 7yıllık andiorid tercübesi konusuyor geç iphone kafa rahat hiç kasma masma yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,946
Üyeler
165,091
Son üye
NOPO
Top Bottom