Neler Yeni

Xiaomi poco x3 nfc solgun ekran sorunu.

batman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Namiq Eyvazov
Merhaba arkadaşlar.Poco x3 aldım.3 gündür kullanıyorum.Bazen arada bir ekranda renkler soluyor.Sorun nede ola bilir sizce telefonu iade etmelimiyim?

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
sadece chormede var o sorun onunda çözümü basit eğer ana ekranda da oluyorsa canlı duvar kağıdı aktif ettiğiniz içindir
Mesaj otomatik birleştirildi:

google arama çubuğuna chrome://flags yazın arama yerine +dynamic-color-gamut yazın çıkan seçeneği devre dışı bırakın chorme deki sorun kalkacaktır

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
ana ekran duvar kağıdı siyah
sorun sadece chromedeyse etmemelisin, böyle yazılımsal sorunlar olabiliyor çoğu telefonda çözümleri basit. ama eğer büyük bir sorunsa uygulamalarda ana ekranda vs oluyor ise bence iade edin hiç uğraşmayın

batman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Namiq Eyvazov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece chormede var o sorun onunda çözümü basit eğer ana ekranda da oluyorsa canlı duvar kağıdı aktif ettiğiniz içindir
Mesaj otomatik birleştirildi:

google arama çubuğuna chrome://flags yazın arama yerine +dynamic-color-gamut yazın çıkan seçeneği devre dışı bırakın chorme deki sorun kalkacaktır
yaptım malesef bişey değişmedi

batman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Namiq Eyvazov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece chrome demi oluyor ?
sanırım evet.dediğiniz çözümü yaptım chromeyi yeniden başlatdım bide ayarlardan renk düzeyini otomatike koydum.Daha olmadı sanırım çözülüdü.Teşekkür ederim yardım için

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
sanırım evet.dediğiniz çözümü yaptım chromeyi yeniden başlatdım bide ayarlardan renk düzeyini otomatike koydum.Daha olmadı sanırım çözülüdü.Teşekkür ederim yardım için
rica ederim, cihaz ile ilgili yazılımsal problemler için bana yazabilirsiniz

Top Bottom