ana ekran duvar kağıdı siyahsadece chormede var o sorun onunda çözümü basit eğer ana ekranda da oluyorsa canlı duvar kağıdı aktif ettiğiniz içindir
sorun sadece chromedeyse etmemelisin, böyle yazılımsal sorunlar olabiliyor çoğu telefonda çözümleri basit. ama eğer büyük bir sorunsa uygulamalarda ana ekranda vs oluyor ise bence iade edin hiç uğraşmayınana ekran duvar kağıdı siyah
yaptım malesef bişey değişmedisadece chormede var o sorun onunda çözümü basit eğer ana ekranda da oluyorsa canlı duvar kağıdı aktif ettiğiniz içindir
Mesaj otomatik birleştirildi:
google arama çubuğuna chrome://flags yazın arama yerine +dynamic-color-gamut yazın çıkan seçeneği devre dışı bırakın chorme deki sorun kalkacaktır
sadece chrome demi oluyor ?yaptım malesef bişey değişmedi
sanırım evet.dediğiniz çözümü yaptım chromeyi yeniden başlatdım bide ayarlardan renk düzeyini otomatike koydum.Daha olmadı sanırım çözülüdü.Teşekkür ederim yardım içinsadece chrome demi oluyor ?
rica ederim, cihaz ile ilgili yazılımsal problemler için bana yazabilirsinizsanırım evet.dediğiniz çözümü yaptım chromeyi yeniden başlatdım bide ayarlardan renk düzeyini otomatike koydum.Daha olmadı sanırım çözülüdü.Teşekkür ederim yardım için