1 121709 80+ Silver Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 3,092 7 Haziran 2023 #14 TerzP yazmış: Gri hocam o renk beyaz değil. Ben grisini aldım çok memnunum iyi ki almışım diyorum. Devamı için tıklayın... Arkadaş direkt tüm ürünler için beyaz rengi kastetti bende beyazı sevmediğimi söyledim. Hayırlı olsun bu arada.
TerzP yazmış: Gri hocam o renk beyaz değil. Ben grisini aldım çok memnunum iyi ki almışım diyorum. Devamı için tıklayın... Arkadaş direkt tüm ürünler için beyaz rengi kastetti bende beyazı sevmediğimi söyledim. Hayırlı olsun bu arada.
T TerzP 80+ Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 345 Dahası Reaksiyon skoru 153 İsim S 7 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 7283627256 yazmış: Arkadaş direkt tüm ürünler için beyaz rengi kastetti bende beyazı sevmediğimi söyledim. Hayırlı olsun bu arada. Devamı için tıklayın... Anladım hocam ben bu ürünün rengi beyazı andırıyor diye beyaz sandınız sandım. İkisi de pişman etmez güzel ürün , teşekkürler sizde aldıysanız size de hayırlı olsun.
7283627256 yazmış: Arkadaş direkt tüm ürünler için beyaz rengi kastetti bende beyazı sevmediğimi söyledim. Hayırlı olsun bu arada. Devamı için tıklayın... Anladım hocam ben bu ürünün rengi beyazı andırıyor diye beyaz sandınız sandım. İkisi de pişman etmez güzel ürün , teşekkürler sizde aldıysanız size de hayırlı olsun.