Neler Yeni

🔥İndirim Anker Soundcore Liberty 4 TWS 2999TL

Kirisute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mustafa
neye göre daha iyi ses olarak hocam rtings puanları mı? Saf ses olarak kötü zaten ayarlarını yapmak lazım. Rting puanları da kulaklığın maksimum gücünü yansıtmıyor hatta direkt yanlış gösteriyor. Rtingse bakılırsa Dime 3 Airpods pro 2 den daha iyi gözüküyor 😀

Biraz araştırayım dedim daha da arttırıyorum. Şuan alabileceğiniz en iyi ses kalitelerinden biri/ birisi olan Sennheiser Momentum True Wireless 4 ile arkadaşın attığı Skullcandy Dime 3 başbaşa hatta daha iyi performans veriyormuş.

Rtings puanını trdeki puanlamalar gibi düşünme kulaklıkları değerlendirmek için harman curve vardır bı kulaklık stokta buna yakın mı eq ayarı ile buna eğrileyilebiliyor mu bunun gibi şeylere bakarlar bu yüzden bu kulaklıklara örnek buds fe buds 2 pro gibi kulaklıklar iem tier listlerde pahalı iemlerin yanında yerini alıyor.
Dime 3 te saf ses dengeli sevenler için gayet iyi bı tercih

rhtars

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Aras
Rtings puanını trdeki puanlamalar gibi düşünme kulaklıkları değerlendirmek için harman curve vardır bı kulaklık stokta buna yakın mı eq ayarı ile buna eğrileyilebiliyor mu bunun gibi şeylere bakarlar bu yüzden bu kulaklıklara örnek buds fe buds 2 pro gibi kulaklıklar iem tier listlerde pahalı iemlerin yanında yerini alıyor.
Dime 3 te saf ses dengeli sevenler için gayet iyi bı tercih
hocam hiçbir bluetooth kulaklık pahalı IEM kulaklıkların yanına yaklaşamaz buradan belli listenin yanlış olduğu.

Artı olarak Samsung bir telefon kullanmıyorsanız Liberty 4'ün frekans eğrisini düzelttiğiniz takdirde Buds FE ve Buds 2 Pro'dan ses olarak önde bir kulaklık.

Top Bottom