Rtings puanını trdeki puanlamalar gibi düşünme kulaklıkları değerlendirmek için harman curve vardır bı kulaklık stokta buna yakın mı eq ayarı ile buna eğrileyilebiliyor mu bunun gibi şeylere bakarlar bu yüzden bu kulaklıklara örnek buds fe buds 2 pro gibi kulaklıklar iem tier listlerde pahalı iemlerin yanında yerini alıyor.neye göre daha iyi ses olarak hocam rtings puanları mı? Saf ses olarak kötü zaten ayarlarını yapmak lazım. Rting puanları da kulaklığın maksimum gücünü yansıtmıyor hatta direkt yanlış gösteriyor. Rtingse bakılırsa Dime 3 Airpods pro 2 den daha iyi gözüküyor
Biraz araştırayım dedim daha da arttırıyorum. Şuan alabileceğiniz en iyi ses kalitelerinden biri/ birisi olan Sennheiser Momentum True Wireless 4 ile arkadaşın attığı Skullcandy Dime 3 başbaşa hatta daha iyi performans veriyormuş.
Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 Review
Sennheiser updates its flagship line with the latest Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 earbuds. These Bluetooth and active noise cancelling (ANC) earbuds look ...www.rtings.com
Dime 3 te saf ses dengeli sevenler için gayet iyi bı tercih
Skullcandy Dime 3 review
These earbuds deliver great sound quality for less than the price of a night out. Find out more in our Skullcandy Dime 3 review.
www.soundguys.com