Ödedim ama iade filan vermedi zaten kampanyalarında bu site yokPapara ile alırsanız anında %10 cashback veriyor 225 e geliyor haberiniz olsun.
Kodu bir kaç kez dene, uygulamayı kapat aç, aklıma baska bisey gelmiyorşu iptal işini tam çözdüm alıcaktım baktım kupon bitti şaka gibi herkes aldı bi ben alamadım
Sen bence getir alışverişten satın al.şu iptal işini tam çözdüm alıcaktım baktım kupon bitti şaka gibi herkes aldı bi ben alamadım
mantıklı denicemKodu bir kaç kez dene, uygulamayı kapat aç, aklıma baska bisey gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen bence getir alışverişten satın al.
Orada ilk alisverise 150tl indirim varmış.
Aynı ürün 400 tl satici mediamarkt yine.
Stok falan bitmeden
Kupon kodu mu var getirde daha once getiralisveris kullanmamis olmama ragmen gozukmuyor kuponKodu bir kaç kez dene, uygulamayı kapat aç, aklıma baska bisey gelmiyor
Stok falan bitmeden
hocam getir alışverişten mi ilk sipariş yoksa direkt hiç sipariş verilmemesi mi lazım? ben daha önceden bişeyler almıştım bende fiyat düşmedi getir alışverişte galiba sıfır hesap lazım doğrumuyum?Kodu bir kaç kez dene, uygulamayı kapat aç, aklıma baska bisey gelmiyor
Stok falan bitmeden
bendede aynı şekilKupon kodu mu var getirde daha once getiralisveris kullanmamis olmama ragmen gozukmuyor kupon
Kontrol ettim bana özelmişÖdedim ama iade filan vermedi zaten kampanyalarında bu site yok
Nasıl hocam ses boğuk değil değil mi?Geçtiğimiz günlerde aldım 400 küsüre kulaklık f/p parasının hakkını veriyor