Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Xiaomi Redmi Buds 6 Play 275TL! (Pazarama İlk Sipariş)

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mehmet taş
hocam sıfırdan telefon numarası girmeden hesap açtım ancak kupon gözükmüyor giriyorum geçersiz diyor telefon numarası mı kaydetmem lazım?
Pazaramada ilk alışveriş sonrası 2. Alışverişe özel 500/100 veriyor bide bilgin olsun

GrittyFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Felix Nageron
Kodu girince, sepetteki indirimin silinmesi lazım. Bazen silemediği için 400 tl altı görünüyor. Bug gibi bişey galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 250 liraya her türlü alınır.
Bu modelin vasat olacağını düşünmüyorum. Yedekte dursun diye bile alınır bana soracak olursan :D
Kart puanını da kullandım 50 TL maliyetle almış oldum.

Kart puanını da kullandım 50 TL maliyetle almış oldum.
Paylaşım için teşekkür ederim.

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mehmet taş
Ekran görüntüsü atabilir misin nereye yazıyorsun kodu görelim. Belki hata yapıyorsundur
hocam sol üstteki pazarama logosunun altında kuponlarım kısmı var oradan kupon kodu ekle kısmına yazıyorum ve geçersiz diyor yanlış yere mi yazıyorum acaba?

cornlov

80+ Bronze
farkında değildim pardon senide oyalamış oldum kusura bakma,şimdi mobilden girdim halloldu yardımın için teşekkürler
Rica :peepokalp:

Siparişler gelince Xiaomi redmi buds 6 play kullananlar klübü açmak şart oldu :kekw:
Keşke xiaomi,pazarama,mediamarkt bana teşekkür etse. :peeposad:

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,990
İsim
Selim

Siparişler gelince Xiaomi redmi buds 6 play kullananlar klübü açmak şart oldu :kekw:
Ben de yeni 3 tane lite modeli almıştım aralarında çok fark varmı ki 😁

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mehmet taş

hocam şimdi aldım ödemeyi yaptım yaptıktan 1sn sonra direkt sipariş iptal edilip para iadesi hesabıma geldi bi sorun mu var acaba niye alamıyoruz

cornlov

80+ Bronze
hocam şimdi aldım ödemeyi yaptım yaptıktan 1sn sonra direkt sipariş iptal edilip para iadesi hesabıma geldi bi sorun mu var acaba niye alamıyoruz
Önceki mesajlarda bunu yaşayan birisi nasıl çözdüğünü yazmıştı. Pazarama cüzdan mı kullanıyorsun?

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mehmet taş
Önceki mesajlarda bunu yaşayan birisi nasıl çözdüğünü yazmıştı. Pazarama cüzdan mı kullanıyorsun?
yok hocam hesap sıfır zaten açalı 5dk oldu kuponu girip papara karttan alıyorum herhangi ekstra bişey kullanmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,830
Üyeler
168,856
Son üye
kaeforwin
Top Bottom