❌İndirim Bitti! 🔥Xiaomi Redmi Buds 6 Play 275TL! (Pazarama İlk Sipariş)

hocam sıfırdan telefon numarası girmeden hesap açtım ancak kupon gözükmüyor giriyorum geçersiz diyor telefon numarası mı kaydetmem lazım?
Pazaramada ilk alışveriş sonrası 2. Alışverişe özel 500/100 veriyor bide bilgin olsun

Kodu girince, sepetteki indirimin silinmesi lazım. Bazen silemediği için 400 tl altı görünüyor. Bug gibi bişey galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 250 liraya her türlü alınır.
Bu modelin vasat olacağını düşünmüyorum. Yedekte dursun diye bile alınır bana soracak olursan :D
Kart puanını da kullandım 50 TL maliyetle almış oldum.

Kart puanını da kullandım 50 TL maliyetle almış oldum.
Paylaşım için teşekkür ederim.

Ekran görüntüsü atabilir misin nereye yazıyorsun kodu görelim. Belki hata yapıyorsundur
hocam sol üstteki pazarama logosunun altında kuponlarım kısmı var oradan kupon kodu ekle kısmına yazıyorum ve geçersiz diyor yanlış yere mi yazıyorum acaba?

farkında değildim pardon senide oyalamış oldum kusura bakma,şimdi mobilden girdim halloldu yardımın için teşekkürler
Rica :peepokalp:

Siparişler gelince Xiaomi redmi buds 6 play kullananlar klübü açmak şart oldu :kekw:
Keşke xiaomi,pazarama,mediamarkt bana teşekkür etse. :peeposad:

Siparişler gelince Xiaomi redmi buds 6 play kullananlar klübü açmak şart oldu :kekw:
Ben de yeni 3 tane lite modeli almıştım aralarında çok fark varmı ki 😁

hocam şimdi aldım ödemeyi yaptım yaptıktan 1sn sonra direkt sipariş iptal edilip para iadesi hesabıma geldi bi sorun mu var acaba niye alamıyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,043
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri