Neler Yeni

🔥İndirim Xiaomi Redmi Buds 6 Play 299 TL

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,003
İsim
Emre siyah
bu kulaklık niye bu akdar ucuz geçen de 275 e falan alınıyordu

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Metehan bahar
Şarjının iyi gitmesi dışında pek bir olayı yok bass konusunda aşırı zayıf geldi bana. Yinede fiyatından dolayı alınır.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,420
İsim
Hacı

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ses seviyesi baya bi düşük gelmişti bana ama kişiden kişiye değişir

Güzel kulaklık güzel fiyat.

Düşük zaten.
Siz kulağınıza naptınız bilmiyorum ama düşük ses seviyesinde bile ses gayet yeterliydi. Elimde şu anda buna ek Buda FE, Creative Aurvana Live SE ve Takstar Pro 82 var. Hepsini aşağı yukari aynı ses seviyesinde kullanıyorum yeterli geliyor.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,420
İsim
Hacı
Siz kulağınıza naptınız bilmiyorum ama düşük ses seviyesinde bile ses gayet yeterliydi. Elimde şu anda buna ek Buda FE, Creative Aurvana Live SE ve Takstar Pro 82 var. Hepsini aşağı yukari aynı ses seviyesinde kullanıyorum yeterli geliyor.
Üzerinde zıpladık soruya bak hele 🤣🤣
Haylo-T15 in %70-80 i kadar ses seviyesi veriyor cihaz gelmiş onu bunu kullandım diyor 🤣

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
John Smith
Valla geçen 250 den aldım, f/p denilebilir evet ama ses kalitesi olarak aşırı yetersiz. Benim gibi boomerlar bilir, o eski çağlarda walkmanlerimize taktığımız iki haftada kablosu kopan beş kuruşluk çakma siyah sony kulaklıklardan gelen ses gibi cılız cansız boğuk bir karakteri var.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Üzerinde zıpladık soruya bak hele 🤣🤣
Haylo-T15 in %70-80 i kadar ses seviyesi veriyor cihaz gelmiş onu bunu kullandım diyor 🤣
Aşağılayıcı tonunuzu iade ediyorum.

2. cümlemde direk ne dediysem onu kastettim. İnsanlar çok yüksek ses seviyesinde müzik dinlemekten kulaklarına çok zarar veriyor ve farkında bile olmayabiliyorlar.

Yaptığınız karşılaştırma da saçma zira hiçbir kulaklıgi son seste dinlememelisiniz. Kulaklarinıza cok zararli olduğu gibi ses de bozulur. Bu dediğinizden bir önceki söylediğime düştüğunuz belli oluyor.

Benim karşilastirmayi verme amacım "X tane kulaklık kullandım." demek değildi. Nerenizle okuduysanız artık... Gayet de az kulaklik kullandım zaten. Amacim şunu demekti: tüm kulaklıklari aynı ses seviyesinde aşaği yukarı aynj sesle kullanabiliyorsam ses seviyesi yeterlidir.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,420
İsim
Hacı
Aşağılayıcı tonunuzu iade ediyorum.

2. cümlemde direk ne dediysem onu kastettim. İnsanlar çok yüksek ses seviyesinde müzik dinlemekten kulaklarına çok zarar veriyor ve farkında bile olmayabiliyorlar.

Yaptığınız karşılaştırma da saçma zira hiçbir kulaklıgi son seste dinlememelisiniz. Kulaklarinıza cok zararli olduğu gibi ses de bozulur. Bu dediğinizden bir önceki söylediğime düştüğunuz belli oluyor.

Benim karşilastirmayi verme amacım "X tane kulaklık kullandım." demek değildi. Nerenizle okuduysanız artık... Gayet de az kulaklik kullandım zaten. Amacim şunu demekti: tüm kulaklıklari aynı ses seviyesinde aşaği yukarı aynj sesle kullanabiliyorsam ses seviyesi yeterlidir.
Sürekli Son ses dinlemezsin zaten de, son ses bass açtığında da gümbür gümbür çalmalı alet :)

Top Bottom