xiaomi redmi note 12 pro 5g IMEI

Reaksiyon skoru
84
meraba xiaomi redmi note 12 pro 5g aldım yurt dışından IMEI atılıyodu çok bilgim yok IMEI hakkından şimdi kalıcı IMEI vesayre çıkmış kalıcı IMEI ne oluyor ve nasıl yapılıyor youtubeden biraz araştırdım
şu tarz bişey yapsam ne olur ve kalıcı IMEI de güncelleme vesayre yapılabiliyomu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

direnç işlemide varmış onda güncelleme vesayre yapılabiliyomuş galiba o nasıl bişey izledim videosunuda

yazılımsal olarak atmakmı daha mantıklı yoksa direnç işlemi yapmakmı

Bende 2 gün önce kardeşime aldım tanıdık bir telefoncudan. 12 Pro için IMEI olayı henüz çıkmadı dedi, çift sim olduğu için 4+4 ay kullanırsın o zamana kadar çıkmış olur diye bir bilgi verdi.

Bende 2 gün önce kardeşime aldım tanıdık bir telefoncudan. 12 Pro için IMEI olayı henüz çıkmadı dedi, çift sim olduğu için 4+4 ay kullanırsın o zamana kadar çıkmış olur diye bir bilgi verdi.
zaten 4+4 ay olayını biliyorum ama 12 pro 5g için daha yeni çıkmış galiba dediğim direnç işlemide bu videoda yapılıyor telefona

aynı şekilde yazılımsal olarak ımeıde atılıyomuş galiba

zaten 4+4 ay olayını biliyorum ama 12 pro 5g için daha yeni çıkmış galiba dediğim direnç işlemide bu videoda yapılıyor telefona

aynı şekilde yazılımsal olarak ımeıde atılıyomuş galiba
Ben yine de bir süre beklemeni öneririm, acelen yok zaten. Kendin değil de mümkünse tanıdık bir telefoncuya yaptırman daha sağlıklı olur.

meraba xiaomi redmi note 12 pro 5g aldım yurt dışından IMEI atılıyodu çok bilgim yok IMEI hakkından şimdi kalıcı IMEI vesayre çıkmış kalıcı IMEI ne oluyor ve nasıl yapılıyor youtubeden biraz araştırdım
şu tarz bişey yapsam ne olur ve kalıcı IMEI de güncelleme vesayre yapılabiliyomu

direnç işlemide varmış onda güncelleme vesayre yapılabiliyomuş galiba o nasıl bişey izledim videosunuda
Sen hiç YouTube'dan bakarak yapmaya falan çalışma cihaza zarar verirsin bendede note11pro var bende 8 ay kullandım ondan sonra yazılımsla kalıcı İmei attırdım aldığın yere götür muhtemelen onlar atıyorlardır

Kalıcı IMEI yani direnç işlemi onu sen yapamazsın kral ancak telefoncu yapabilir anakarta uygulanıyor o işlem biraz riskli ama eğer gerçekten o işlemi anlayan sağlam bir yere yaptırırsan sorun yaşamadan kullanırsın.

Ben yine de bir süre beklemeni öneririm, acelen yok zaten. Kendin değil de mümkünse tanıdık bir telefoncuya yaptırman daha sağlıklı olur.
Kendisi yapamaz zaten kalıcı IMEI yani direnç işlemini sağlam ve gerçekten işin ehli bir yere yaptırması gerekir.

bu modele atılabiliyor bu arada nereden çıkardınız olmadığını

bu modele atılabiliyor bu arada nereden çıkardınız olmadığını
Cihazı aldığım tarihte henüz yok bilgisi aldım, şu an var mı bilmiyorum. Zaten yazdım üstte, okumadın sanırım.

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek

Son düzenleme:
Geri