Neler Yeni

Yardım Xiaomi redmi note 8 kamera sorunu

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,366
Redmi note 8 kullanıyorum ve 48M çektiğim de Al quad kamera ile çekiyor bunu nasıl duzeltebilirim ? 48M ultra açıldı vs diyor yakınlaştırma da olmuyor 48 olduğu için ama anlamıyorum neden onla çekmiyor.

Redmi note 8 kullanıyorum ve 48M çektiğim de Al quad kamera ile çekiyor bunu nasıl duzeltebilirim ? 48M ultra açıldı vs diyor yakınlaştırma da olmuyor 48 olduğu için ama anlamıyorum neden onla çekmiyor.
48mp açarsan zaten yakınlaştırma olmuyor o lenste normal bir durum

48mp açarsan zaten yakınlaştırma olmuyor o lenste normal bir durum
Onu biliyorum zaten yazdığımı iyi okursaniz sevinirim yakınlaştırma bile olmuyor yani lens çalışıyor ancak 48 MP çekmiyor

Sorunun tam olarak nedir?

Screenshot_2021-06-04-12-15-05-118_com.android.camera.png

Şu bölümden 48M'ye tıkla.

Dostum daha önce kullanmadım sanki telefonu. Diyorum ki 48M e alsam bile diğer kamera ile çekim yapıyor yani bu bölümden ben bunu secsem dâhi yine de diğer normal kamera ile çekiyor filigran da dahi AI Quad kamera belirtiliyor. 1 yıldır telefonu kullanıyorum hiç böyle bir sorun yaşamamıştım fotoğraf çekerken.

Dostum daha önce kullanmadım sanki telefonu. Diyorum ki 48M e alsam bile diğer kamera ile çekim yapıyor yani bu bölümden ben bunu secsem dâhi yine de diğer normal kamera ile çekiyor filigran da dahi AI Quad kamera belirtiliyor. 1 yıldır telefonu kullanıyorum hiç böyle bir sorun yaşamamıştım fotoğraf çekerken.
Ayarlar- varsayılan ayarları sıfırlamayı denedin mi?
Kamerada yaptığın tüm ayarlar gidecek .

Şimdi yaptım ancak yine durum aynı şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AI QUAD CAMERA yaziyor ancak HD önizleme 48MP deki gibi çalışıyor ama görüntü bulanık gibi geliyor.

Bu videoyu izledim orda da 48 MP çekiyor ancak bendeki gibi AI QUAD yazıyor sanırım normal durum

Son düzenleme:
Şimdi yaptım ancak yine durum aynı şekilde

AI QUAD CAMERA yaziyor ancak HD önizleme 48MP deki gibi çalışıyor ama görüntü bulanık gibi geliyor.
Evet bende şu an fark ettim . Filigran etiketinde AL QUAD yazıyor ama 48M modunda çekiyor. Eskiden çektiğim fotoğraflar da 48M yazıyordu. Normal durum olabilir.

Geri