Xiaomi redmi note 9 pro alınır mı

ibra

80+
Reaksiyon skoru
3
Dostlar yeni bir cihaz bakıyoruz redmi note 9 pro alınır mı kullananlar yanıtlarsa sevinirim

Alınır, kullanıyorum sorunuz varsa yanıtlayabilirim.

Arkadaşım kullanıyor gayet memnun bu fiyata daha iyisi varmıdır bilmem.

Kamerası gördüğüm en iyi kameralardan birisi olabilir.
Alınır.

İnternette çok fazla ahize sorunu söyleniyor düzeldi mi o
Hiç böyle bir durumla karşılaşmadım ama Poco X3 NFC'nin ekranı 120 Hz ona da bakabilirsiniz bu fiyat aralığında.

Dostlar yeni bir cihaz bakıyoruz redmi note 9 pro alınır mı kullananlar yanıtlarsa sevinirim
Alınır ama 8 pro kullanıyorum arkadaşımda 9 pro var kapıştırdık benimki kazandı ama uzun zamanlı snapdragon 720gnin iyi olacağını düşünüyorum

kameranın ortada olması harıcınde sorun yok abımde var telefon cok memnun fotolarda mukemmel cıkıyor

Redmi almayın, aldırtmayın! MIUI Arayüzünden dolayı güncellemelerle çok hantallaşıyor telefonlar. "Redmi Aşıkları" tarafından linç edilirsem de umurumda değil. "KuLlAnDınMı dA BiLiOsUn" demeyin lütfen peki siz Izoly-Dragos-Turbox kullandınız da mı kalitesiz olduğunu biliyorsunuz? (Izoly Savunmuyorum!!!!!)

Oppo A91 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Oppo Reno 4 Lite 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Oppo A73 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,356
Üyeler
188,083
Son üye
Jayzima
Geri