Xiaomi Redmi Note 9pro alır mı ?

helpyardımplz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,273
Arkadaşlar selamun aleyküm öncelikle.Konuya gelecek olursak xiaomi redmi note 9pro alınır mı 64 gb lık versiyonu,yoksa xiaomi redmi note 9s almak istiyorum 128gb lık, hangisini tavsiye edersiniz ? birde güvenilir bir link atar mısınız bugün ya da yarın almayı düşünüyorum mümkünse türkiye garantili olsun teşekkür ederim :D

Arkadaşlar selamun aleyküm öncelikle.Konuya gelecek olursak xiaomi redmi note 9pro alınır mı 64 gb lık versiyonu,yoksa xiaomi redmi note 9s almak istiyorum 128gb lık, hangisini tavsiye edersiniz ? birde güvenilir bir link atar mısınız bugün ya da yarın almayı düşünüyorum mümkünse türkiye garantili olsun teşekkür ederim :D
Realme 6 8GB öneririm

Note 9 Pro gerçekten güzel bir telefon, alınır.

En ucuz link;
ucuz linkten ziyada aldığımda bir sıkıntı yaşamamak istiyorum bir sıkıntı yaşadığımda karşımda muhattap bulabilecek miyim onu merak ediyorum birde 64gb lık versiyonunu alsam benim için bir sıkıntı olur mu ? yani 128gb lık versiyonuna para vermeye değer mi emin değilim onu da
cevaplarsan sevinirim

ucuz linkten ziyada aldığımda bir sıkıntı yaşamamak istiyorum bir sıkıntı yaşadığımda karşımda muhattap bulabilecek miyim onu merak ediyorum birde 64gb lık versiyonunu alsam benim için bir sıkıntı olur mu ? yani 128gb lık versiyonuna para vermeye değer mi emin değilim onu da
cevaplarsan sevinirim
9 pro almakta kararlıysanız hepsiburada üzerinden almanızı öneririm. Bütçeniz yetiyorsa 128 GB alın.

bende redmi note 7 vardı ghost scren oldu araştırdıgımda redmi serisinin hepsi öyleymiş senin yerinde olsam kesinlikle mi9t bulurum esnafta ucuz oluyor 2800 felan

cevaplarsan sevinirim
Arada 150TL'lik fiyat farkı var bence 128GB almalısın, değer.
Muhattap konusuna gelirsek, zaten nereden alırsan al Xiaomi Türkiye garantisi altında olacak ürünün.
Eğer servisle ben uğraşmıyorum aldığım yere göndereyim onlar ilgilensin dersen Vatan, Mediamarkt gibi yerlerden alabilirsin.

bende redmi note 7 vardı ghost scren oldu araştırdıgımda redmi serisinin hepsi öyleymiş senin yerinde olsam kesinlikle mi9t bulurum esnafta ucuz oluyor 2800 felan
bilmediğimden soruyorum eğer hepsinden ziyade teknoloji şans işi olayı değil mi hepsinde olsa bence bu kadar çok satılmazdı yanlış mıyım cevaplarsan sevinirim ona göre alacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bilmediğimden soruyorum eğer hepsinden ziyade teknoloji şans işi olayı değil mi hepsinde olsa bence bu kadar çok satılmazdı yanlış mıyım cevaplarsan sevinirim ona göre alacağım
biri cevaplarsa sevinirim kusura bakmayın sizi de darlıyormuş gibi oluyorum ama bir tık acelem var

biri cevaplarsa sevinirim kusura bakmayın sizi de darlıyormuş gibi oluyorum ama bir tık acelem var
Dostum bir sıkıntı olmaz bende redmi Note 8 pro kullaniyorum hiçbir sıkıntısını görmedim şuana kadar. Note 9 pro alabilirsin güzel telefon bide alabilirsen 128 GB al şahsen bana 64 gb yetmiyor.

Alınır ama 128 gb tercih edin derim.

kesinlikle şans işi ama ben stabil çalışan mi9t alırım kesinlikle redmi serisini bir daha almak istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,621
Üyeler
197,723
Son üye
ilkerfurkan
Geri