Neler Yeni

Xiaomi Redmi Pad Pro / Samsung Galaxy Tab s9 FE+

WhoCares

80+ Gold
Bütçe
15000
xiaomi redmi pad pro 8/256 olan versiyonu
Samsung galaxy tab s9 fe+ 8/128 olan versiyonu

2 si arasinda hangisini tercih etmeliyim oyun oynamiyorum günlük işler için kullanacağım excel pdf yt film vs için

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
xiaomi redmi pad pro 8/256 olan versiyonu
Samsung galaxy tab s9 fe+ 8/128 olan versiyonu

2 si arasinda hangisini tercih etmeliyim oyun oynamiyorum günlük işler için kullanacağım excel pdf yt film vs için
Huawei MatePad Air alabilirsiniz. https://consumer.huawei.com/tr/tablets/matepad-air/buy/
Alt kısımda 1.499 TL ile kalem ekleme seçeneği var fiyat 15.998 TL oluyor ancak sayfanın gine altında 800 TL kupon var onun ile 15.198 TL'e iniyor.

Bu tablet dediğiniz 2 tabletdende daha iyi. Çünkü 144 Hz ekran ve Snapdragon 888 işlemci var. Google servisleri konusuna gelirsek bu tabletin spoofing desteği var. Yani MicroG ile GMS'i direk cihaza yükleyip kullanabiliyorsunuz. GBox gibi sanal makinelere ihtiyaç yok. Google Youtube falan sorunsuz çalışıyor. Tek Google Play Store yok ancak onuda Aurora Store kullanarak halledebilirsiniz. Açık kaynak kodlu ve uygulamaları Google Play sunucularından çekiyor. Tüm uygulamalar var ve güncellemeler anında geliyor.

Huawei MicroG'i uygulama mağazasına entegre etmişti:

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,719
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Xiaomi yerine poco padi tavsiye ederim, hem daha hesaplı hem de azıcık daha iyi (aynı tablet diye geçen çok yer var :D). Poco da xiaominin zaten.

WhoCares

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Huawei MatePad Air alabilirsiniz. https://consumer.huawei.com/tr/tablets/matepad-air/buy/
Alt kısımda 1.499 TL ile kalem ekleme seçeneği var fiyat 15.998 TL oluyor ancak sayfanın gine altında 800 TL kupon var onun ile 15.198 TL'e iniyor.

Bu tablet dediğiniz 2 tabletdende daha iyi. Çünkü 144 Hz ekran ve Snapdragon 888 işlemci var. Google servisleri konusuna gelirsek bu tabletin spoofing desteği var. Yani MicroG ile GMS'i direk cihaza yükleyip kullanabiliyorsunuz. GBox gibi sanal makinelere ihtiyaç yok. Google Youtube falan sorunsuz çalışıyor. Tek Google Play Store yok ancak onuda Aurora Store kullanarak halledebilirsiniz. Açık kaynak kodlu ve uygulamaları Google Play sunucularından çekiyor. Tüm uygulamalar var ve güncellemeler anında geliyor.

Huawei MicroG'i uygulama mağazasına entegre etmişti:
huawei tercih etmiyorum

Zechion

80+ Silver
Xiaomi yerine poco padi tavsiye ederim, hem daha hesaplı hem de azıcık daha iyi (aynı tablet diye geçen çok yer var :D). Poco da xiaominin zaten.
Excel/PDF için alınabilecek son tablet. Türkiyede kalemleri yok diye biliyorum.
Ben yerinizde olsam S9 Fe+ tercih ederdim.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,719
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Excel/PDF için alınabilecek son tablet. Türkiyede kalemleri yok diye biliyorum.
Ben yerinizde olsam S9 Fe+ tercih ederdim.
Türkiyede kalemleri yok evet ama xiaominin kendi kalemi uymuyor mu zaten?

Zechion

80+ Silver
Türkiyede kalemleri yok evet ama xiaominin kendi kalemi uymuyor mu zaten?
Direkt Xiaomi ürünlerinin tablet kalemleri Türkiye pazarında yok diye biliyorum.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,719
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Direkt Xiaomi ürünlerinin tablet kalemleri Türkiye pazarında yok diye biliyorum.
Xiaomi smart pen stoğu kalmamış gözüküyor, tabletin kendisinde kalem ve klavye desteği var. Dandik olmayan herhangi bir kalem ile uyumlu çalışır gibi geliyor.

Top Bottom