Neler Yeni

Yardım Xiaomi Redmi Watch 5 Active Akıllı Saat nasıldır?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Kutlu
Iphone 11 ile tam performans kullanabilir miyim? birde genel özellikleri hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi? mesela apple muzik ile kullanabilir miyim vs vs.

Bunun watch 3 activesinin 14 pro Max ile tam performans androidteki gibi kullandık

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Mert Balamut
6 aydır Watch 3 active kullanıyorum. Özellik olarak eksiklik hissetmedim. Eksi olarak kordon seçenekleri kısıtlı. Dün Watch 5 active sipariş verdim kordon marka özelinden çıkıp 22mm kordon uyumlu hale getirilmiş. Sormak istediğin bir şey var ise Watch 3 active ile ilgili elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6 aydır Watch 3 active kullanıyorum. Özellik olarak eksiklik hissetmedim. Eksi olarak kordon seçenekleri kısıtlı. Dün Watch 5 active sipariş verdim kordon marka özelinden çıkıp 22mm kordon uyumlu hale getirilmiş. Sormak istediğin bir şey var ise Watch 3 active ile ilgili elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
hocam iphone ile kullanıyorsan apple müzik ile kullanabiliyor muyum? uygulama vs iniyor mu apple sağlık ile uyumlu mu?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Iphone 11 ile tam performans kullanabilir miyim? birde genel özellikleri hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi? mesela apple muzik ile kullanabilir miyim vs vs.

1599 iken aldım trendyoldan gayet güzel alınır sesli görüşme var harika çalışıyor

Top Bottom