Neler Yeni

Xiaomi robot süpürge yüksek balkonu nasıl temizler?

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Emiralp
Arkadaşlar xiaomi mi vacuum mop 1C modeline sahibim ama banyo ve balkonun çıkışı çok yüksek olduğu için normal olarak oraya çıkmıyo kaldırıp koyunca da harita bozulur diye korkuyorum buraları nasıl yaparız?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar xiaomi mi vacuum mop 1C modeline sahibim ama banyo ve balkonun çıkışı çok yüksek olduğu için normal olarak oraya çıkmıyo kaldırıp koyunca da harita bozulur diye korkuyorum buraları nasıl yaparız?
Güzelce zıplamasını rica et (!)

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
kaldırıp koyabilirsin veya hafif eğimli bir şey koyarsın üstünden çıkar ama ne kadar iyi olur bilmem işi bittiği zaman geri dönerken inemez o mermerden ( eğer mermer falansa)

Orayı gri bir alan olarak gösteriyor mu haritada?

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Emiralp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaldırıp koyabilirsin veya hafif eğimli bir şey koyarsın üstünden çıkar ama ne kadar iyi olur bilmem işi bittiği zaman geri dönerken inemez o mermerden ( eğer mermer falansa)

Orayı gri bir alan olarak gösteriyor mu haritada?
Lazeri olmadığı için gittiği yerleri haritalandırıyor sadece orayı gidemediği için hiç göstermiyor orayı

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hafif yükselti yapsan gitmez mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Emiralp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizde hangisi var bilmiyorum ama bizdeki giremediği yerleri kapısı açıksa gösteriyor ama gri kalıyor.
Anladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bu arada sorunu çözdüm şu şekilde 1 kere tam temizlik yaptığında haritayı artık mavi değil de odalara ayrılmış renkli şekilde gösteriyor benim böyleydi elimle alıp balkona koydum orayı yeni bir alan olarak gösterdi harita silinmiş gibi gösterdi orayı temizledi ama geri şarj istasyonuna gelince eski renkli ev haritası geri geldi işinize yarar mı bilmem

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Kaldırıp koyarsan haritası bozulur.
Salonu süpürdü sildi, sonra ikinci harita olarak balkonu oluştur. Koy oraya alsın lidar ile haritayı temizlesin. Ben öyle yapıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,402
Üyeler
166,204
Son üye
JohnnySins
Top Bottom