Neler Yeni

İnceleme Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Robotu anneme hediye olarak Hepsiburada'dan 2599 TL'ye satın aldım. 3 aydan beri kullanıyoruz.

Ürün linki:

Öncelikle Cihazı Nasıl Kurduğumdan Bahsetmek İstiyorum:

Robotu tam olarak kontrol etmeniz için Mi Home uygulaması şart
Android İçin Mi Home:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiaomi.smarthome&hl=tr&gl=US
İOS için Mi Home: https://apps.apple.com/tr/app/mi-home-xiaomi-smarthome/id957323480?l=tr
Alıntıyı görüntüleKlasik olarak tüm elektronik aletlerde yaptığımız gibi ışıklar yanana kadar güç tuşuna basalım. Cihaz açıldıktan sonra cihazı şarj ünitesine koyabilirsiniz(isterseniz cihazı açmadan öncede koyabilirsiniz farketmiyor ayrıca şarj ünitesini modeme yakın bir yere kurmanızı öneririm). Şimdi Robotumuzu kuracağız(Wifinizi ve bluetoothunuz açın), Mi home uygulamasına giriş yapıyoruz(hesabınız yoksa kaydoluyorsunuz) ardından karşımıza cihaz ekleme seçeneği çıkıyor ve tıklıyoruz. Ardından karşımıza böyle bir sayfa çıkıyor burada robotumuz görünecek(Görünmezse arama kısmına cihazımızın ismini yazıp seçiyoruz.)

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Şimdi karşımıza böyle bir ekran çıkacak, burada dediği gibi home ve güç tuşuna aynı anda ses gelinceye kadar basıyoruz. Ardından cihazı Wifiye bağlamamızı isteyecek(wifinizin 2,4ghz olması lazım aksi takdirde bağlanamıyor) Wifiyi de bağladıktan sonra bölge v.b bilgileri girmenizi isteyecek. Ve kurulumumuzu başarıyla tamamladık.

İlk Süpürme: Sağ üstten 3 noktayı seçiyoruz. Ardından kenarları süpüre tıklıyoruz bu ayar evin köşelerini gezerek haritayı çıkaracak bu süpürmede sessiz moda alabilirsiniz.(ayarlara girmişken ses ayarlarından türükçe dil paketini indirip kurabilirsiniz.)

Sessiz mod demişken modları: Modların olduğu bölümü açmak için aşağıdan yukarıya kaydırıyoruz.

Alıntıyı görüntüle

Yorumlarım:

Almadan önce çok kararsız kalmıştım, oturma odasındaki halılarımız eski kalın halılardan acaba çekebilecekmi diye fakat evinizde kalın halı varsa hiç endişelenmeyin altındaki fırçayla resmen halıyı tırmıklıyor.

Alıntıyı görüntüle

Yükseklik: Boyut olarak 7,5-8cm civarında

En büyük artıları, eksileri

Artılar:

Bence en büyük artısı normal süpürgelerin giremediği yerlere rahatça girmesi
Kolay temizlenmesi
Ucuz olması
Şarjının uzun gitmesi (110-120 dk)
Artık odamı süpürmemem
Aynı yerden 2,3 kez geçmesi halılar yıkanmış gibi yapıyor

Eksileri.

Siyah modelinin aşırı toz çekmesi
Mi Home uygulamasının arayüzünün lanet olması
Süpürme esnasında bulunduğu konumu geç göstermesi
Hemen hemen her 30 süpürmenin 1'inde yolunu kaybetmesi
Kablolara fetişi var görünce dayanamıyor hemen doluyor süpürgesine
Adını Shogun koyalım dediğim halde Xate koyulması
Herkeste olmayabilir ama haritalama beni kanser etti, ancak 2.haritalamada düzgün bir şekilde evi cizdirebildim.

Orta moddaki süpürme sesi ve performansı:

https://youtube.com/shorts/MlngpZQCxb0?feature=share

İncelememi okuduğunuz için teşekkürler,iyi forumlar.
Eklemeyi unutmuşsunuz.
Eğer şarz yerini duvara yaslarsan duvarın diğer tarafında arayabiliyor.

Annecik

80+ Bronze
Eklemeyi unutmuşsunuz.
Eğer şarz yerini duvara yaslarsan duvarın diğer tarafında arayabiliyor.
Şarj istasyonu duvara yasli durumda bizimkinin.
Öyle bir sorun yaşamadım.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Benim annem TLC deki kadınlar gibi. Her gün kuvvetli temizlik cumartesi sanki cumhurbaşkanı gelecek o derece bir temizlik yapar. Bu cihaz benim annemi tatmin edebilir mi? Annem istedi sonra vazgeçti. Bu küçücük benim gibi nasıl temizlesin dedi :D

Annecik

80+ Bronze
Benim annem TLC deki kadınlar gibi. Her gün kuvvetli temizlik cumartesi sanki cumhurbaşkanı gelecek o derece bir temizlik yapar. Bu cihaz benim annemi tatmin edebilir mi? Annem istedi sonra vazgeçti. Bu küçücük benim gibi nasıl temizlesin dedi :D
Şöyle diyeyim altında dönen tarak gibi bir aleti var, halılari süpürürken resmen tirmikliyor.

Ayrıca ilk aldigimizda daha yeni ve özenle supurulmus bir odada çalıştırmıştım ancak hiç beklemediğim kadar toz çıkmıştı.

HADOLEITE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Halit
Robotu anneme hediye olarak Hepsiburada'dan 2599 TL'ye satın aldım. 3 aydan beri kullanıyoruz.

Ürün linki:

Öncelikle Cihazı Nasıl Kurduğumdan Bahsetmek İstiyorum:

Robotu tam olarak kontrol etmeniz için Mi Home uygulaması şart
Android İçin Mi Home:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiaomi.smarthome&hl=tr&gl=US
İOS için Mi Home: https://apps.apple.com/tr/app/mi-home-xiaomi-smarthome/id957323480?l=tr
Alıntıyı görüntüleKlasik olarak tüm elektronik aletlerde yaptığımız gibi ışıklar yanana kadar güç tuşuna basalım. Cihaz açıldıktan sonra cihazı şarj ünitesine koyabilirsiniz(isterseniz cihazı açmadan öncede koyabilirsiniz farketmiyor ayrıca şarj ünitesini modeme yakın bir yere kurmanızı öneririm). Şimdi Robotumuzu kuracağız(Wifinizi ve bluetoothunuz açın), Mi home uygulamasına giriş yapıyoruz(hesabınız yoksa kaydoluyorsunuz) ardından karşımıza cihaz ekleme seçeneği çıkıyor ve tıklıyoruz. Ardından karşımıza böyle bir sayfa çıkıyor burada robotumuz görünecek(Görünmezse arama kısmına cihazımızın ismini yazıp seçiyoruz.)

Şimdi karşımıza böyle bir ekran çıkacak, burada dediği gibi home ve güç tuşuna aynı anda ses gelinceye kadar basıyoruz. Ardından cihazı Wifiye bağlamamızı isteyecek(wifinizin 2,4ghz olması lazım aksi takdirde bağlanamıyor) Wifiyi de bağladıktan sonra bölge v.b bilgileri girmenizi isteyecek. Ve kurulumumuzu başarıyla tamamladık.

İlk Süpürme: Sağ üstten 3 noktayı seçiyoruz. Ardından kenarları süpüre tıklıyoruz bu ayar evin köşelerini gezerek haritayı çıkaracak bu süpürmede sessiz moda alabilirsiniz.(ayarlara girmişken ses ayarlarından türükçe dil paketini indirip kurabilirsiniz.)

Sessiz mod demişken modları: Modların olduğu bölümü açmak için aşağıdan yukarıya kaydırıyoruz.

Alıntıyı görüntüle

Yorumlarım:

Almadan önce çok kararsız kalmıştım, oturma odasındaki halılarımız eski kalın halılardan acaba çekebilecekmi diye fakat evinizde kalın halı varsa hiç endişelenmeyin altındaki fırçayla resmen halıyı tırmıklıyor.

Alıntıyı görüntüle

Yükseklik: Boyut olarak 7,5-8cm civarında

En büyük artıları, eksileri

Artılar:

Bence en büyük artısı normal süpürgelerin giremediği yerlere rahatça girmesi
Kolay temizlenmesi
Ucuz olması
Şarjının uzun gitmesi (110-120 dk)
Artık odamı süpürmemem
Aynı yerden 2,3 kez geçmesi halılar yıkanmış gibi yapıyor

Eksileri.

Siyah modelinin aşırı toz çekmesi
Mi Home uygulamasının arayüzünün lanet olması
Süpürme esnasında bulunduğu konumu geç göstermesi
Hemen hemen her 30 süpürmenin 1'inde yolunu kaybetmesi
Kablolara fetişi var görünce dayanamıyor hemen doluyor süpürgesine
Adını Shogun koyalım dediğim halde Xate koyulması
Herkeste olmayabilir ama haritalama beni kanser etti, ancak 2.haritalamada düzgün bir şekilde evi cizdirebildim.

Orta moddaki süpürme sesi ve performansı:

İncelememi okuduğunuz için teşekkürler,iyi forumlar.
Kankacım bizim makinede arkada, sağ mazgaldan rüzgar geliyor sol mazgaldan gelmiyor. Sizde de öyle mi ? Bir de sağ mazgalda parlak sünger gibi hışırtılı bir şeyler görünüyor. Sizde de öyle mi..

Annecik

80+ Bronze
Kankacım bizim makinede arkada, sağ mazgaldan rüzgar geliyor sol mazgaldan gelmiyor. Sizde de öyle mi ? Bir de sağ mazgalda parlak sünger gibi hışırtılı bir şeyler görünüyor. Sizde de öyle mi..
Evet, robotunuz normal

Top Bottom