bootlader kilidini açıp rom yükleyerek dönebilirsin.Yanlışlıka miui 14 ten HyperOS geçtim nasıl 14 e dönerim tekrar.
nasıl yapılıyor
Xiaominin resmi sitesinden Mi Flash Unlock tool indirip telefonda gerekl ayarlari yaptiktan sonra telefonu pc ye baglayip bootloader kilidini acin sonra da bilgisayara miui14 un telefonunuza uygun rom-unu indirin telefonunuza twrp kurup ordan romu kurun internette detayli videolarini bulabilirsinizYanlışlıka miui 14 ten HyperOS geçtim nasıl 14 e dönerim tekrar.
GARANTİ DIŞI KALIYOMUŞ HERHALDEXiaominin resmi sitesinden Mi Flash Unlock tool indirip telefonda gerekl ayarlari yaptiktan sonra telefonu pc ye baglayip bootloader kilidini acin sonra da bilgisayara miui14 un telefonunuza uygun rom-unu indirin telefonunuza twrp kurup ordan romu kurun internette detayli videolarini bulabilirsiniz
Stock Roma geri dönüp bootlader kilidini kapatınca garanti dışı kalmaz diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum.GARANTİ DIŞI KALIYOMUŞ HERHALDE
Bi fark yok hyperos stabil şuan benim telefonum ayrıca bootloader işine girersen garanti dışı kalıyorhyperos da kalsak ne yaratır bana format attım ama hala hyperos da