Forever897
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 118
xiaomi 13t pro kullanıcısiyim. Tabletten banka uygulamasında ss alınırken telefonda SS alamıyorum. Güvenlik amacıyla alınamadı diyor. Bunu kapatmanın bir yolu yok mu?
Ama mesela arkadaşım iPhone kullanıcısı ikimiz de garanti uygulaması kullaniyoruz. O ss alıyor. Ben alamıyorumtableti algılamadığı için aldırmıyor muhtemelen bildiğim kadarıyla kapanmıyor telefonsal değil bankayla alakalı
androidAma mesela arkadaşım iPhone kullanıcısı ikimiz de garanti uygulaması kullaniyoruz. O ss alıyor. Ben alamıyorum
Aaaa peki bunu kapatmanın bir yolu yok mu. Güvenlik seçeneklerinden baktım bulamadım. Sizin cihaz neydiandroidbenim telefonda almıyor denedim şimdi
note 8 pro yok bildiğim kadarıyla uygulama ile alakalıAaaa peki bunu kapatmanın bir yolu yok mu. Güvenlik seçeneklerinden baktım bulamadım. Sizin cihaz neydi
Sanırım bunu daha çok uygulamalar kendisi yapıyor güvenlik için. Whatsapptaki tek göderimlik şeylerde de ss alamıyorsun gizli sekmede falanda. Kapatmanın yoluda yok sanırım. En fazla tabletten açıp fotoğrafını çekebilirsiniz.xiaomi 13t pro kullanıcısiyim. Tabletten banka uygulamasında ss alınırken telefonda SS alamıyorum. Güvenlik amacıyla alınamadı diyor. Bunu kapatmanın bir yolu yok mu?