Aware
80+ Silver
Xiaomi redmi note 9s 64 GB telefonumda bazen (mesela sayfayı yenilerken ) aniden kararıp hemen düzeliyor neden oluyor acaba
@Assistive
@Assistive
Bilmiyorum bulursan beni de etiketle oyunun ortasında ekran siyah oluyor ölüyorumNedenini biliyor musunuz herhangi bir sıkıntıdan kaynaklı mı alalı çok olmadı .
dostum androidlere laf atamana gerek yok iphone parasında bir android almamışsın kıyaslaman çok saçmabende de parlaklık düşüyor bazen sonra geri eski haline geliyor oto parlaklık kapalı olmasına rağmen sonra geri yükseliyor :d bidaha android alanın 1.sene olmadan telde oyun bile oynamamama ragmen donmaya basladı
WebView güncellendiğinde sıkıntı yaşayanlar oluyormuş ?Chrome'da böyle bir sorun var.
Alıntıyı görüntüle
Güncel olduğunu kontrol edin, değilse güncelleyin.Android System WebView - Apps on Google Play
Web content for apps, powered by Chromeplay.google.com
Ayarlardan Chrome'u bulup önbelleği temizleyin.
Ayarlardan varsayılan uygulamaları bulun ve kısa bir süreliğine Mi Tarayıcıyı seçin, herhangi bir uygulama üzeriden, örneğin WhatsApp üzerinden herhangi bir linke basın. Kapatın ve tekrardan varsayılan tarayıcı olarak Chrome'u seçin.
Yaptın mı? Ayrıca sorun olursa geri dönersin.WebView güncellendiğinde sıkıntı yaşayanlar oluyormuş ?