Çok anlayamadım sorunu dostum da temayla alakalı muhtemelen, canlı duvar kağıdı gibi bir özellik açık sende galiba. Rahatsız ediyorsa onu değiştirebilirsin.@Evil Belief ab var mı bilgin?
Canlı duvar kağıdı yok abi sorun ben yandan telefonu kapatmak için basılı tutuyorum parlaklık açık halde o ekran geliyor arka plandaki uygulamalar ve beyazlıklar başta parlak daha sonra yavaşça azalıyor .Çok anlayamadım sorunu dostum da temayla alakalı muhtemelen, canlı duvar kağıdı gibi bir özellik açık sende galiba. Rahatsız ediyorsa onu değiştirebilirsin.
Temayla alakalı gibi duruyor. O tuşu çok kullanıyor musun ki? Telefonu çok kapat-aç yapmaya gerek yok bence ama sen bilirsin, uçak moduna alsan yeter aslında.Canlı duvar kağıdı yok abi sorun ben yandan telefonu kapatmak için basılı tutuyorum parlaklık açık halde o ekran geliyor arka plandaki uygulamalar ve beyazlıklar başta parlak daha sonra yavaşça azalıyor .
Şarja takmadan önce kapatıyorum sonra açıyorum . Bazen ghost olmuş mu diye bakıyorum gene baktığımda gördüm tema ghost screen yaparmı ? Telefonu aldığımdan beri kullanıyorum bunu.Temayla alakalı gibi duruyor. O tuşu çok kullanıyor musun ki? Telefonu çok kapat-aç yapmaya gerek yok bence ama sen bilirsin, uçak moduna alsan yeter aslında.
Sanmıyorum. Ghost screen olsa diğer uygulamalarda da ekran altında gölge gibi görünüyor (örneğin boş bir not belgesi açtığında).Şarja takmadan önce kapatıyorum sonra açıyorum . Bazen ghost olmuş mu diye bakıyorum gene baktığımda gördüm tema ghost screen yaparmı ? Telefonu aldığımdan beri kullanıyorum bunu.
Hocam ana ekranda Google arama yeri çok parlıyor sonra azalıyor sizde de öyle mi ?Dediğiniz ekran bu mu ? Bende böyle.
9s hocamSanmıyorum. Ghost screen olsa diğer uygulamalarda da ekran altında gölge gibi görünüyor (örneğin boş bir not belgesi açtığında).
Model neydi? Xiaomi'ler içinde Redmi Note 7'de falan kronik ghost screen sorunu vardı bir ara da sonra pek duymadım.
Bende öyle bir şey olmuyor. Telefonu birde karanlık mod'a alıp bakar mısın düzelecek mi ?Hocam ana ekranda Google arama yeri çok parlıyor sonra azalıyor sizde de öyle mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
9s hocam