PokemonTR 80+ Bronze Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1,099 Reaksiyon skoru 712 29 Kasım 2022 #1 Benim TV 4k destekli, bu ürünü alırsam tüm uygulamaları 4k mı izliyorum? Bilen, kullanan varsa aydınlatabilir mi?
Benim TV 4k destekli, bu ürünü alırsam tüm uygulamaları 4k mı izliyorum? Bilen, kullanan varsa aydınlatabilir mi?
Goatseb 80+ Bronze Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1,196 Reaksiyon skoru 435 29 Kasım 2022 #2 Uygulamalarında 4K vermesi lazım. Youtube, Netflix, Disney gibi yerlerde 4K çözünürlük kullanmak mümkün.
Uygulamalarında 4K vermesi lazım. Youtube, Netflix, Disney gibi yerlerde 4K çözünürlük kullanmak mümkün.
C candidaalbicans 80+ Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 322 Reaksiyon skoru 137 29 Kasım 2022 #3 Goatseb yazmış: Uygulamalarında 4K vermesi lazım. Youtube, Netflix, Disney gibi yerlerde 4K çözünürlük kullanmak mümkün. Devamı için tıklayın... Tabii internetiniz de yeterli olmalı. Sadece cihaz ve TV özelliği yeterli olmuyor. Uygulamalar otomatik ayarlar çözünürlüğü.
Goatseb yazmış: Uygulamalarında 4K vermesi lazım. Youtube, Netflix, Disney gibi yerlerde 4K çözünürlük kullanmak mümkün. Devamı için tıklayın... Tabii internetiniz de yeterli olmalı. Sadece cihaz ve TV özelliği yeterli olmuyor. Uygulamalar otomatik ayarlar çözünürlüğü.