Neler Yeni

Xiaomi wifi pro pingi düşürür mü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Batuhan Yakın
Oyun oynarken sürekli 200 ping civarına çıkıyor. Modem salonda ve ben odam xiaomi wifi pro almayı düşünüyorum. Pingi ortadan kaldırır mı diye merak ettim ve size danışmak istedim.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Evet.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
b
Oyun oynarken sürekli 200 ping civarına çıkıyor. Modem salonda ve ben odam xiaomi wifi pro almayı düşünüyorum. Pingi ortadan kaldırır mı diye merak ettim ve size danışmak istedim.
ben kullanıyorum salona wifi çekmediğinden aldım gayet güzel ama salondakiler ona bağlanınca internetin fantazi seviyesinde pingi oluyor o alan arttırıyor güçlendiriyor mesela salonda ona bağlanınca yük yine senin internetine giriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Batuhan Yakın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
b

ben kullanıyorum salona wifi çekmediğinden aldım gayet güzel ama salondakiler ona bağlanınca internetin fantazi seviyesinde pingi oluyor o alan arttırıyor güçlendiriyor mesela salonda ona bağlanınca yük yine senin internetine giriyor
Ona sadece ben bağlanıcam rahat oyun oynayabilir miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

modem alabilirsin
Önerin var mı

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Ona sadece ben bağlanıcam rahat oyun oynayabilir miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önerin var mı
hocam evde tek internet var bütün yük ona biniyor wifi pro alanını arttırıyor ama yükü yine tek internete veriyor ping yine oluşyor sana tavsiyem taahütün vardır muhtemelen bitince iyi bir internete geçmen

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
azaltır ama çok şey bekleme laptob mi mobil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,248
Üyeler
164,277
Son üye
Mrdxx7
Top Bottom