Bahsettiğin cihaz Mi 11T gayet normal fiyat.500 liraya imei atıyorlarmış çok değil mi bu fiyat?
baba 650ye yaptırdım dün ama adam sıfırlarsan gider dediBahsettiğin cihaz Mi 11T gayet normal fiyat.
Daha erken görseydim yardımcı olabilirdim aslında daha uyguna sıfırlamada da gitmezdi. Nasip değilmiş Hayırlı olsun.baba 650ye yaptırdım dün ama adam sıfırlarsan gider dedi
Kaça aldınBen telefoncudan 12 pro 5G aldım İmei atmayı kapanınca getir atarız dedi. Götürdüm attı .
Bende yurt dışı aldım 1.5 senedir kullanıyorum aldığım zaman imei atmışlardı bedavaya hala kullanıyorum çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. 11T modellerinde yazılımla imei atıldığı için sıfırlama veya güncelleme yaptığın zaman gidiyor bilgin olsun.merhaba arkadaşlar
8 ay önce mi11t aldım yurtdışı kaçak dediklerinden 4+4 ay 1.ve2.sim olmak üzere kullandım bugün ise süreleri doldu
nasıl kullanmaya devam edebilirim imei attırmak nasıl oluyor ben kendim yapabilir miyim?
8 di 7.5 a kadar indi ancak cihaz global değildi.Telefonun içindeki seri numarası global ama arka etiketdeki Çin cihazi gösteriyor.Kaça aldın