b2028
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Buğra Baykal
Arkadaşlar merhaba.Xigmatek Beast kasam var.Bir tane arkada 3 tane önde olmak üzere 4 adet ledli fanı var bu kasanın.Her şey sorunsuz çalışıyordu fakat 2 gün ön taraftaki fanlardan en üstteki durdu.Arada bir ışıkları falan gider,fanlar dururdu.Ben de arkadaki birbirine bağlı 4 fan kablosu ve beyaz molex aparatı ile hafif oynayınca ışıklar da fan da gelirdi.2 gün önce ilk defa yalnızca en üstteki fan durdu.Işıklar vardı.Ben de gene aynı yerdeki kabloları tak çıkar falan yaptım fakat bu sefer ışıklar da gitti.Fan ise bir süre çalışıp sonra duruyor.(En üstteki fan duruyor,diğerleri dönmeye devam ediyor.) Şu anda fanların ledleri çalışmıyor,ön taraftaki fanlardan da en üstteki çalışmıyor.Bilgisayarı kapatıp açınca bir süreliğine dönüp durabiliyor bazen.
Fanlar birbirine bağlı, arada beyaz bir molex aparatı var.O da kasadan gelen molex kablosuna bağlı.Sorun ne olabilir sizce?
Fanlar birbirine bağlı, arada beyaz bir molex aparatı var.O da kasadan gelen molex kablosuna bağlı.Sorun ne olabilir sizce?
Son düzenleme: