Neler Yeni

🔥İndirim Xigmatek Cy120 3lü Kasa Fanı 440 TL

viki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Viki pedia
İşte bende CPU 8 ekran kartı 8+8 ve 24 pin anakart. Başka kablo yok. Bunu anlamıyorsun yada anlatamıyorum. Sata falan yok. Hdd yuvası yok. 4 tane kablo var Psudan çıktığı gibi kasanın kablolama kısmına geliyor. İçerde boşta kablo yok. Ne direttin be kardeşim :D
Sende var yada yok önemli mi? Termometre sıcaklık testini yap ekran altına temiz hava mi giriyor yoksa kasa içi hava mi pompalaniyor yazarsın..
Şu an benim kasada HDD olsun olmasın kablo olsun olmasın senin diziliminle , ekran kartı alt tabaka ,M2 ssd soğutucu blok , mosfet soğutucu sogumuyor..buraya hava girmiyor net

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Sende var yada yok önemli mi? Termometre sıcaklık testini yap ekran altına temiz hava mi giriyor yoksa kasa içi hava mi pompalaniyor yazarsın..
Şu an benim kasada HDD olsun olmasın kablo olsun olmasın senin diziliminle , ekran kartı alt tabaka ,M2 ssd soğutucu blok , mosfet soğutucu sogumuyor..buraya hava girmiyor net
Git fan al dene denemeden yazma dostum bence. Boşuna tartışıyoruz çünkü. Yapmadan öyle olur böyle olur diye sadece varsayımda bulunuyorsun.

viki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Viki pedia
Anlatamıyorsun Çünkü Egzoz fanı ne kadar dışarıda atıyor olsa. İçerde fan olmasa bile deliklerden çekerek bu havayı tahliye ediyor. 1 fanlı kasalar gibi düşün tek egzoz fanı var dışarı tahliye eden. Bu havayı bu fan üretmiyor sadece. Kasadaki her boşluktan vakum gibi bağlandığı için aslında içeri havada çekmiş oluyor. Sen sadece 3 öne 2 yana bağlamışsın arkası kavruluyor diyorsun. Arkada fan yok. Bütün fanları öne bağlamışsın :D Arka kavruluyor diyorsun. Aynen kardeşim Fırın arada ekmek yapıyorum.
Arkada out fanım mevcut ,üste gerek yok fizik kuralı zaten çıkıyor..buna rağmen usttede ekstra 14 cm lik fanim mevcut(üst arka)
Totalde 5 intake 2 out yani..yazdiklarindan bir şey anlamadım lakin bu dizilime pozitif basınç deniyor

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,269
İsim
Hacı

viki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Viki pedia
Git fan al dene denemeden yazma dostum bence. Boşuna tartışıyoruz çünkü. Yapmadan öyle olur böyle olur diye sadece varsayımda bulunuyorsun.
Fan almama gerek yok..
Altta 3 fan takılı / takılı değil.
Üste 3 fan takılı/ takılı değil tüm testleri yaptım..son durum da öndeki serin havayı ekran kartının altına aktaran ekstra fan harici sıcaklıklarda düşme olmadı( furmark test)
Dip not olarak altta eklenen 3 fan , gpunun fanlarını hava akışını kesip vram sıcaklığını artiriyor .hafif ve düşük cfm li uflemedigi müddetçe

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,269
İsim
Hacı
4 1000-1500 civarları olabilir
Şunların fiyatı fena değil gibi.
3k dan 1k ya düşmüş 2 stok var amazonda.

Düzeltme: tek fan fiyatı*

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali hezen
Şunların fiyatı fena değil gibi.
3k dan 1k ya düşmüş 2 stok var amazonda.
Bunu daha once de paylasildi sitenin urun basligi yanlis tek fanin fiyati bu

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,269
İsim
Hacı

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Fan almama gerek yok..
Altta 3 fan takılı / takılı değil.
Üste 3 fan takılı/ takılı değil tüm testleri yaptım..son durum da öndeki serin havayı ekran kartının altına aktaran ekstra fan harici sıcaklıklarda düşme olmadı( furmark test)
Dip not olarak altta eklenen 3 fan , gpunun fanlarını hava akışını kesip vram sıcaklığını artiriyor .hafif ve düşük cfm li uflemedigi müddetçe
Tam fana ulaşmadan dediğimi anlamayacaksın dostum hiç uğraşmayalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali hezen
Tam fana ulaşmadan dediğimi anlamayacaksın dostum hiç uğraşmayalım.
Ne kadar uzadi bu konu gereksiz bir iddaa yuzunden son kullanici icin durum ne ise dogrusu odur.bir laf varya alan memnun satan memnun diye takan takmis performans almis memnun konuyu uzatmanin iddaa ya dokmenin bir anlami yok

Top Bottom