Kötü-orta-iyi diyordun ya kötü ile orta arası bence. Ortaya daha yakın, C4 değil yani.Dostlar Xigmatek PSU konusunda güvenilir bir marka mıdır ?
Kötü-orta-iyi diyordun ya kötü ile orta arası bence. Ortaya daha yakın, C4 değil yani.
Xigmatek güvenilir bir marka.
Peki patlama vb. bir sorun yaşayan gördünüz mü ? (Yanıtlarınız için teşekkür ederim.)Marka olarak orta seviye PSU lar var, sorun çıkarmaz
yok la kötü orta değil, direk ortaKötü-orta-iyi diyordun ya kötü ile orta arası bence. Ortaya daha yakın, C4 değil yani.
bişey olmaz büyük ihtimal, Frisby ye göre kat kat daha iyiPeki patlama vb. bir sorun yaşayan gördünüz mü ? (Yanıtlarınız için teşekkür ederim.)
Çevremde görmedim.Peki patlama vb. bir sorun yaşayan gördünüz mü ? (Yanıtlarınız için teşekkür ederim.)
Çok şükür Frisby PSU filan almamışım o sıralar hiç anlamıyordum PSU'dan.yok la kötü orta değil, direk orta
Mesaj otomatik birleştirildi:
bişey olmaz büyük ihtimal, Frisby ye göre kat kat daha iyi
Bende sesi gelmiyor.600Watt'lık Xigmatek kullanıyorum kötü değil ama rahatsız edici değil, hafif bir gürültüsü var. Bundan önce 500Watt'lık Thermaltake kullanıyorudum o daha sessizdi.
Direkt'tir hocam o ayrıca 650W'lık psuları genellikle 550W civarını 12V kanalından verebiliyor, bunun yanında da 3 tane koruması var , bence az.yok la kötü orta değil, direk orta