https://www.hepsiburada.com/xmax-ev...el-oyuncu-koltugu-mavi-siyah-p-HBCV0000165FAK (örnek linktir daha ucuza bulursam oradan alırım) Bu linkteki koltuk alınır mı? Bütçem 2000 - 2200 arası. Boyum 1.84 kilom 90
Alınabilir iyi duruyorhttps://www.hepsiburada.com/xmax-ev...el-oyuncu-koltugu-mavi-siyah-p-HBCV0000165FAK (örnek linktir daha ucuza bulursam oradan alırım) Bu linkteki koltuk alınır mı? Bütçem 2000 - 2200 arası. Boyum 1.84 kilom 90
Hangi modelini önerirsiniz hocam? Bu koltuk kumaş galiba biraz ondan bu koltuğa yükseldimCalitte de alabilirsin bende var memnunum.
Bu var;Hangi modelini önerirsiniz hocam? Bu koltuk kumaş galiba biraz ondan bu koltuğa yükseldim
Hocam bu koltuk kumaş olmadığı için yaz ayında sıkıntı yapar mı acaba?Bu var;
Viper VPX Kırmızı - Calitte
Viper VPX ile farklı bir duruşa sahip olabilirsin. Aykırı bir tarzın varsa Viper senin ruh eşin! Alışılmışın dışında şık ve sportif tasarımıyla bütün dikkatleri kendi üzerinde toplayan Viper'ın detaylı bilgileri için açıklama kısmına bakabilirsiniz. 2D kolçaklar. 3 Class amortisör. Kuyruklu...www.calitte.com
olmuyor.Hocam bu koltuk kumaş olmadığı için yaz ayında sıkıntı yapar mı acaba?
Hocam çok teşekkürler uyardığınız için. Zaten markanın adı vesaire hiç bir şeyi yok. Biraz daha verip ömürlük Hawk tercih edeceğim.Xmax Karyus kullanicisiyim. Terleme sorunu yok ve sungerleri fena degil. 6 aydan sonra Gicirdama sorunu ve alltaki kullandiklari profil demir bildiginiz yamuldu ( Belirtilen kilo sinirlarini asmadim kesinlikle ) . Ayaklar piyasadaki en dandik ayaklar sürekli kırılıyorlar.
Bu problemleri yapan arkadaslara da belirttim.Kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum ama yapan arkadaşların hiçbir fizik geçmişi yok. Çok temel yük hesaplamalarını yapmadıkları için bu problemler çıkıyor. Tahminim oradan buradan tasarim calarak uretim yapmaya calismislar. Ustune bir kafa yorma, muhendislik yapilmamis. Suan hatta ne almaliyim diye gezerken konu basligi gordum sinirden yorum yazma ihtiyaci hissetim. Bosuna 2.5k gidecek
Ne aldiniz?Hocam çok teşekkürler uyardığınız için. Zaten markanın adı vesaire hiç bir şeyi yok. Biraz daha verip ömürlük Hawk tercih edeceğim.
Niyet ettim Allah rızası için bütün Xmax koltuk konularını hortlatmaya.Ne aldiniz?
Yaw hicbi forumda yorum yok. Ben de mecbur eskilwri hortlattim. Hem en azindan 2-3 senelik kullanim sonucunu ogrenirimNiyet ettim Allah rızası için bütün Xmax koltuk konularını hortlatmaya.