Neler Yeni

Xmax Evoque (X5) Oyuncu Koltuğu Alınır mı?

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,521
İsim
Oğuz Oğuz
Calitte de alabilirsin bende var memnunum.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,521
İsim
Oğuz Oğuz
Hangi modelini önerirsiniz hocam? Bu koltuk kumaş galiba biraz ondan bu koltuğa yükseldim :D
Bu var;

7171132

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu var;

Hocam bu koltuk kumaş olmadığı için yaz ayında sıkıntı yapar mı acaba?

yuwised

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf
Xmax Karyus kullanicisiyim. Terleme sorunu yok ve sungerleri fena degil. 6 aydan sonra Gicirdama sorunu ve alltaki kullandiklari profil demir bildiginiz yamuldu ( Belirtilen kilo sinirlarini asmadim kesinlikle ) . Ayaklar piyasadaki en dandik ayaklar sürekli kırılıyorlar.

Bu problemleri yapan arkadaslara da belirttim.Kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum ama yapan arkadaşların hiçbir fizik geçmişi yok. Çok temel yük hesaplamalarını yapmadıkları için bu problemler çıkıyor. Tahminim oradan buradan tasarim calarak uretim yapmaya calismislar. Ustune bir kafa yorma, muhendislik yapilmamis. Suan hatta ne almaliyim diye gezerken konu basligi gordum sinirden yorum yazma ihtiyaci hissetim. Bosuna 2.5k gidecek

7171132

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xmax Karyus kullanicisiyim. Terleme sorunu yok ve sungerleri fena degil. 6 aydan sonra Gicirdama sorunu ve alltaki kullandiklari profil demir bildiginiz yamuldu ( Belirtilen kilo sinirlarini asmadim kesinlikle ) . Ayaklar piyasadaki en dandik ayaklar sürekli kırılıyorlar.

Bu problemleri yapan arkadaslara da belirttim.Kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum ama yapan arkadaşların hiçbir fizik geçmişi yok. Çok temel yük hesaplamalarını yapmadıkları için bu problemler çıkıyor. Tahminim oradan buradan tasarim calarak uretim yapmaya calismislar. Ustune bir kafa yorma, muhendislik yapilmamis. Suan hatta ne almaliyim diye gezerken konu basligi gordum sinirden yorum yazma ihtiyaci hissetim. Bosuna 2.5k gidecek
Hocam çok teşekkürler uyardığınız için. Zaten markanın adı vesaire hiç bir şeyi yok. Biraz daha verip ömürlük Hawk tercih edeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
esat
Almanızı tavsiye etmiyorum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,559