Neler Yeni

Xmax oyuncu koltuğu rezilliği

predator

80+ Silver
Karyus x3 pro aldım yaklaşık 2 ay oldu koltukda hep bi eğiklik vardı wp üzerinden iletişime geçtim numaradan numaraya aktardılar enson video vs istediler hepsini yolladım. 10 gündür cevap vermiyorlar. +olarak bir ayağıda kırık gelmişti sürekli çıkıp duruyor uğraşmamak için ses etmemiştim ama bu durumda üstüne gelince sinirim bozuldu. kesinlikle önermiyorum almayın aldırtmayın..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karyus x3 pro aldım yaklaşık 2 ay oldu koltukda hep bi eğiklik vardı wp üzerinden iletişime geçtim numaradan numaraya aktardılar enson video vs istediler hepsini yolladım. 10 gündür cevap vermiyorlar. +olarak bir ayağıda kırık gelmişti sürekli çıkıp duruyor uğraşmamak için ses etmemiştim ama bu durumda üstüne gelince sinirim bozuldu. kesinlikle önermiyorum almayın aldırtmayın..
Dipnot: Faturada yollamamışlardı..

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Berke Yiğit
1633451253708.png

senin koltuk bundan mıydı hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Berke Yiğit
Wp ile etkileşimde kal. Eğer bit hareketlilik olmazsa tüketici hakları..
Mesaj otomatik birleştirildi:

tüketici hakları :D

predator

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ardenblue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yiğit Saykı
aga arkadaşlarım xmax ve rampage ürünlerini aldı hep sorun yaşadı ve sorunlarını çözmekdikleri için şikayet vara yazdılar en son o yüzden ben xdrive aldım en ufak sorunda teknik destek ekibi her sorunu çözüyor oyuncu koltuğu alacaksan kesinlikle xdrive öneriyorum

Top Bottom