Xmp 3.0 açınca pc hata veriyor

BelendoR

80+
Reaksiyon skoru
36
Anakart Z890 Aorus Elite X ICE
Ram XPG AX5U6000C3016G-CLARBK
2 adet 16gb var tek ramlede denedim xmp çalışmıyor bios son sürüm

Konuyu açarken tek kanal çalışmıyor demişsin şimdi nasıl çalıştı ki? Tek kanal olarak ikisi de mi çalışıyor yoksa sadece birisi mi çalışıyor? Slotların hepsini denedin mi?
diğer ram tek olarakta çalışmıyor xmp ile
İlk önce çalışanı takıp sonrasında diğer rami bağladığımda yine çalışmıyor ama kardeşimin pc de ikiside sorunsuz xmp açıyor onda ki gskill ramlerde bende sorunsuz çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu açarken tek kanal çalışmıyor demişsin şimdi nasıl çalıştı ki? Tek kanal olarak ikisi de mi çalışıyor yoksa sadece birisi mi çalışıyor? Slotların hepsini denedin mi?
Tek kanal olara bende 1 tanesi çalışıyor xmp ile diğeri kesinlikle çalışmıyor

Kardeşinin anakartı o açılmayan çubuk yüzünden manuel olarak ayarları değiştirerek açmadığından eminsin değil mi? Bazı anakartlar yapıyor çünkü bunu sen tam performansını alıyorum sanıyorsun ama aslında anakart görüntü gelsin diye kendisi birkaç ayarı değiştirebiliyor. Ek olarak kendi anakartının sıfırlayıp tekrar dene açılmayan belleği.

Kardeşinin anakartı o açılmayan çubuk yüzünden manuel olarak ayarları değiştirerek açmadığından eminsin değil mi? Bazı anakartlar yapıyor çünkü bunu sen tam performansını alıyorum sanıyorsun ama aslında anakart görüntü gelsin diye kendisi birkaç ayarı değiştirebiliyor. Ek olarak kendi anakartının sıfırlayıp tekrar dene açılmayan belleği.

Kanka muhtemelen zamanlamaları değiştiriyodur msi yarın garantiye vercem

Geri