- Konu Sahibi Konu Sahibi
tabii bir de şimdi 3600mhz deyken memtest86 da hata veriyor ramlerXMP 1'e alabilir misiniz?
tabii bir de şimdi 3600mhz deyken memtest86 da hata veriyor ramlerXMP 1'e alabilir misiniz?
Problem olup olmadığını anlamak için XMP kapalı iken test etmelisiniz hocam. XMP ayarını açınca hata çıkabilir.tabii bir de şimdi 3600mhz deyken memtest86 da hata veriyor ramler
xmp açıkken hata çıkıyor dediğiniz gibiProblem olup olmadığını anlamak için XMP kapalı iken test etmelisiniz hocam. XMP ayarını açınca hata çıkabilir.
Dediğim gibi kesin sonuç için XMP kapalı test etmeniz gerek.xmp açıkken hata çıkıyor dediğiniz gibi
anladım peki şimdi xmp açtırdınız bana ve gene hata verecek bu durumda ne yapmalıyım? xmp açıkken mavi ekran yiyiyor pcDediğim gibi kesin sonuç için XMP kapalı test etmeniz gerek.
şuan gene testte error verdiDediğim gibi kesin sonuç için XMP kapalı test etmeniz gerek.
Xmp 1 de mavi ekran verdi mi gene?anladım peki şimdi xmp açtırdınız bana ve gene hata verecek bu durumda ne yapmalıyım? xmp açıkken mavi ekran yiyiyor pc
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan gene testte error verdi
şimdi yedi hocamXmp 1 de mavi ekran verdi mi gene?
Xmp 2'yi deneyin hocam.şimdi yedi hocam
deniyorum xmp2 yişimdi yedi hocam
Tamamdır hocam ben 10 dakika sonra geliyorum.deniyorum xmp2 yi
teşekkür ettim hocam beklemekteyimTamamdır hocam ben 10 dakika sonra geliyorum.
Anakart bioslarında bir sorun vardı bir ara asus tarafında sanırım. XMP açınca pc kapanıyordu vs. Acaba buna benzer bir durum mu ?sorun başlıkta dostlar
Pro'su nasıl bilmiyorum bende LPX var sorunsuz kullanıyorum ama sorun çıkartma ihtimali çok oluyor işte.vengeance pro sl 32gb rgb 3600 mhz hocam bunlar iyi dendi o yüzden