Eskiden o mouseyi istiyordum (o zamanlar 0'ı 500TL idi) fakat şimdi bütçemi aşıyor diye 2. Eline baktım ve ilimde benim bütçeme uygun maalesef bulunmuyor. Bu yüzden sıfır f/p bir ürün arıyorum. Daha uzun götürmesi açısından sanırım m300s tercih edeceğim. Senin tercihin bu ikisi arasından hangisi olurdu?İkisi de omron switch, M300S 57gram ve PTFE skatezle geliyor, malzeme kalitesi de daha iyidir muhtemelen. Tabii bütçe 450 falansa ikinci elden Pulsefire Haste bak bence.
Lenovo olurdu tabii ki. Xotran sadece ''fiyatına'' göre iyi bir mouse, yoksa 300TL fazlasına çok daha iyileri var.Eskiden o mouseyi istiyordum (o zamanlar 0'ı 500TL idi) fakat şimdi bütçemi aşıyor diye 2. Eline baktım ve ilimde benim bütçeme uygun maalesef bulunmuyor. Bu yüzden sıfır f/p bir ürün arıyorum. Daha uzun götürmesi açısından sanırım m300s tercih edeceğim. Senin tercihin bu ikisi arasından hangisi olurdu?
ağır mouse seviyorsanız xortan hafif seviyorsanız m300sM300S aradaki fiyat farkına değecek bir ürün mü? Bildiğim kadarıyla sensörleri aynı ama switchleri farklı. Uzun vadede hangisi daha iyi olur?
Lenovo olurdu tabii ki. Xotran sadece ''fiyatına'' göre iyi bir mouse, yoksa 300TL fazlasına çok daha iyileri var.
M300S muadili daha iyi 0 bir mouse var mı acaba?M300s Kullanıyorum aşık oldum mouse asus alıcaktım ama solak olduğum için m300s tercih ettim murat abi sayesinde aşırı iyi ya.
Asus tuf m3 olabilir.M300S muadili daha iyi 0 bir mouse var mı acaba?
Olabilir ve çok hafif aşırı iyi bir mouse ya.M300s daha iyi sanki ondan ona da bakmıştım
400TLye daha iyi alternatif yok, Tuf falan da daha iyi değil. Sensörü leş. Hepsiburadadan Naysla kuponla falan daha uyguna gelir bu arada Lenovo.M300S muadili daha iyi 0 bir mouse var mı acaba?
Anladım sağ olunOlabilir ve çok hafif aşırı iyi bir mouse ya.
Evet sensörü 3325 galiba m300s daha iyi yardımınız için teşekkür ederim400TLye daha iyi alternatif yok, Tuf falan da daha iyi değil. Sensörü leş.
Zahmet olmazsa size bir sorum daha olacak benim mousem bozuldu o yüzden yeni mouse alıyorum. Bozulan mousem ise Razer Deathadder Essential. 3 yıldır kullanıyorum ve sorun dün gece başladı. sensörü durduk yere çalışmamaya başladı. Bu sabah tekrar baktigimda çalışıyordu ama 1-2 saat önce yine gitti ve şuan hala yok bunun çözümü var mı acaba biliyor musun?400TLye daha iyi alternatif yok, Tuf falan da daha iyi değil. Sensörü leş. Hepsiburadadan Naysla kuponla falan daha uyguna gelir bu arada Lenovo.
Bilmiyorum da essential her açıdan problemli bir fare, scrollu da kronik problemli.Anladım sağ olun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet sensörü 3325 galiba m300s daha iyi yardımınız için teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zahmet olmazsa size bir sorum daha olacak benim mousem bozuldu o yüzden yeni mouse alıyorum. Bozulan mousem ise Razer Deathadder Essential. 3 yıldır kullanıyorum ve sorun dün gece başladı. sensörü durduk yere çalışmamaya başladı. Bu sabah tekrar baktigimda çalışıyordu ama 1-2 saat önce yine gitti ve şuan hala yok bunun çözümü var mı acaba biliyor musun?