Xpg core reactor 750w VGA girişi nedir?

ekran kartı besleme yeri yani kablo oradan ekran kartına bağlancak

HDMI ile alakası yok, hatta herhangi bir görüntü çıkışıyla alakası yok. Tamamen ekran kartına takacağın güç ile alakalı.

HDMI ile alakası yok, hatta herhangi bir görüntü çıkışıyla alakası yok. Tamamen ekran kartına takacağın güç ile alakalı.
sizin ekran kartınız nedir söylerseniz gerek olup olmadığı söyleyebilirim, hdmı görüntü kablosu o farklı bu güç kablosu
bu

Ekran kartının üstündeki 8+4 veya 4+2 Vs. Vs. girişlerine takacaksınız VGA yerine giren kabloları. O kablo çıkışları o PSU'da çok bolca var.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi Baktımda o ekran kartı 8+8 miş. Yani VGA yerine 2 kablo takıp Ekran kartına bağlayacaksınız.
Ekran Alıntısı.webp

Şuan bir link açıyorum bekletebilirim biraz.

1586987632898.png

Sol üstteki(CPU&VGA) veya onun altındaki yere 2 tane 8 Pinli kablo bağlayacaksın. Öbür tarafını ise ekran kartına takacaksın.
CPU için ise (CPU&VGA Yerlerine) Anakartta kaç pin girişi varsa CPU için o kadar takacaksın. Anakarttaki giriş 4+2 ise iki kablo bağlayıp bir kabloyu elinle ortadan Ayıracaksın.

Son düzenleme:
Şuan bir link açıyorum bekletebilirim biraz.

Alıntıyı görüntüle
Sol üstteki(CPU&VGA) veya onun altındaki yere 2 tane 8 Pinli kablo bağlayacaksın. Öbür tarafını ise ekran kartına takacaksın.
CPU için ise (CPU&VGA Yerlerine) Anakartta kaç pin girişi var CPU için o kadar takacaksın. 4+2 ise iki kablo bağlayıp bir kabloyu elinle ortadan böleceksin.
konu açtım forumda 8. sırada bakabilirmisin orada cpu powerı sordum

Göremiyorum. Link atabilirmisin?

yükseltiyorum 1. sırada görebilirisiniz

Geri