Neler Yeni

❌İndirim Bitti! XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow ATX Siyah KasaOrijinal fiyat: 2,999 TL

hayriye

80+ Bronze
Bu kasa çok iyi zamanında kendi pc mi toplarken çok araştırmıştım f/p ama tek sorunu kasa küçük, 360mm sıvı soğutma takılamıyor 240 destekliyor diye hatırlıyorum ve ekran kartı desteği de 287mm miydi öyle o civarlarda bir şeydi, her ekran kartını da takamıyoruz malesef, bende 3080 var uzunluk 290-310mm arası bir şey o yüzden alamamıştım bana uymuyor diye ama dual fanlı 240mm sıvı soğutmalı sistemler için tam f/p ürünü, 3-4 bin tasarruf ettirir bütçeye
Emin misiniz hocam küçük olduğuna ekran kartı desteği 340mm yazıyor

Mini ITX anakarta uyumlu değil mi ?
Itx ile uyumlu ama M-itx ile uyumlu mu bilmiyorum
Bu arada net bilgilere ulaştım boyut şu bu derken

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Erhan Akçay
Ürün kasa ile psu güzel fiyat fakat gold olsa da moduler değil. Reactor üst olan seri moduler xpg de .bende zamanında bakmıştım emin olamayıp açılış videolarında gözküyor. Moduler diye alacak arkadaşlar hayal kırıklına uğramasın .Ama kasa ve psu o fiyat güzel .

Bizdeki bazı satıcılar kyber modeline moduler yazmışlar öyle değil. Yanlış girmişler bilgileri. Videoya bakın hızlıca kutudan çıkarılma bölümüne atlayın.

Son düzenleme:

Caesars

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes
Paylaşım için teşekkürler ihtiyacım vardı satın aldım. Aşağıdaki ürünleri takip ediyordum, iki ürün kuponla 3800 gibi bir fiyata geliyor bana, aklıma takıldı hangisi daha mantıklı nedenleriyle yazabilir misiniz rica etsem. (kasa boyutu önemsiz)

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Paylaşım için teşekkürler ihtiyacım vardı satın aldım. Aşağıdaki ürünleri takip ediyordum, iki ürün kuponla 3800 gibi bir fiyata geliyor bana, aklıma takıldı hangisi daha mantıklı nedenleriyle yazabilir misiniz rica etsem. (kasa boyutu önemsiz)
Hahahaha aynı benim düşüncem

Shourd

80+ Gold
hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Benim aklıma takılan bu durumda şu : Kasanın içindeki PSU yu hiç bir listede vs bulamadım psu nasıldır ? kasa nasıldır ? zoko High Power ikilisine karşılık tercih edilir mi ? çünkü bu ikili listelere bakaraktan bayağı bir sağlam.
hayırlı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acaba aradaki 800 tl farkına diğeri mi tercih edilmeli yoksa bu mu ? Akılda deli sorular.

Caesars

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes
Benim aklıma takılan bu durumda şu : Kasanın içindeki PSU yu hiç bir listede vs bulamadım psu nasıldır ? kasa nasıldır ? zoko High Power ikilisine karşılık tercih edilir mi ? çünkü bu ikili listelere bakaraktan bayağı bir sağlam.

Acaba aradaki 800 tl farkına diğeri mi tercih edilmeli yoksa bu mu ? Akılda deli sorular.
zoko yerine bu da olabilir ayrıca, fanlar argb
ben araştırabildiğim kadarıya high powera denk b tier psu olduğunu düşünüyorum (yanılıyor olabilirim)

hayriye

80+ Bronze
ben araştırabildiğim kadarıya high powera denk b tier psu olduğunu düşünüyorum (yanılıyor olabilirim)
Bitfenix kasa kullanıyorum ve kötü ekran kartı uzunluk desteği biraz düşük. Ve çirkin duruyor ben bir türlü beğenemedim ince uzun bir kasa buzdolabı gibi duruyor

Caesars

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes
Bitfenix kasa kullanıyorum ve kötü ekran kartı uzunluk desteği biraz düşük. Ve çirkin duruyor ben bir türlü beğenemedim ince uzun bir kasa buzdolabı gibi duruyor
(H*W*D)
458 x 210 x 360mm Maksimum Ekran Kartı Uzunluğu= 340mm "XPG K Mesh"
450 x 210 x 380mm Maksimum Ekran Kartı Uzunluğu= 315mm "BitFenix Nova Mesh SE"
ürün sayfalarından bunları çıkardım da bir yanlışlık var herhalde, bitfenix daha derin ama ekran kartı desteği daha düşük

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
BUĞRA
aynı ikiliyi bana farklı konuda biri önerdi bende takip ediyorum da bilemedim nasıldır kimse de güzelce yorumlamadı

hayriye

80+ Bronze
(H*W*D)
458 x 210 x 360mm Maksimum Ekran Kartı Uzunluğu= 340mm "XPG K Mesh"
450 x 210 x 380mm Maksimum Ekran Kartı Uzunluğu= 315mm "BitFenix Nova Mesh SE"
ürün sayfalarından bunları çıkardım da bir yanlışlık var herhalde, bitfenix daha derin ama ekran kartı desteği daha düşük
Bitfenix’in önü kasisli hafif belki onla da alakalı olabilir.
IMG_4654.jpeg
Mesela burada 14 ve 12 cm fan vidalanacak yer var gibi görünüyor yüksek ihtimalle 2 14 veya 2 12dir kaydırma şansı da var Bitfenixte iki tane 12cm lik yuva var

Bakın demek istediğim bu çok ince uzun beğenemedim bir türlü

IMG_4655.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,431
Üyeler
160,846
Son üye
aslanafcw
Top Bottom