Neler Yeni

❌İndirim Bitti! XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow ATX Siyah KasaOrijinal fiyat: 2,999 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Onur KAYA
Bu sisteme hangi kasa tercih edilmeli ? ileriye dönük olması açısından da değerlendirirseniz sevinirim.
Xpg mi yoksa fsp mi ya da vento ?
Xpg kasa en güzel seçim oradaki 750w gold olamasıyla baya öne çıkıyor , bu arada ben ekran kartı olarak inno3d olanı kullanıyorum soğutmasından memnunum , palit nasıl bilemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kasayı alıp iade ettim çünkü kullandığım ekran kartı neredeyse ucu ucuna kasaya sığıyordu hava akışının sıkıntılı olabileceğini düşündüm ve iade ettim. Ancak şunu belirtebilirim ki gelen kasanın PSU'su XPG markası olsa da harici PSU olarak satılan XPG Kyber 750W 80+ modeline benzemiyor görünüş açısından ve kalitesiz(görünüş olarak yorumluyorum, test filan etmedim) duruyor. Ayrıca PSU modüler değil ve kabloları sarılı örgülü değil.
Örgüden kastım; anlamışsınızdır.
Alıntıyı görüntüle
Kullandığın ekran kartını çok merak ettim , kasaya sığdıramamam için 4080-4090 filan olması lazım sanırım .

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Jiyu
Xpg kasa en güzel seçim oradaki 750w gold olamasıyla baya öne çıkıyor , bu arada ben ekran kartı olarak inno3d olanı kullanıyorum soğutmasından memnunum , palit nasıl bilemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullandığın ekran kartını çok merak ettim , kasaya sığdıramamam için 4080-4090 filan olması lazım sanırım .
önermeyenler de olmuş biraz kararsız kaldım , yukarıda attığım sistemde inno3d var evet.
Peki 7500f işlemci ile bu sistem valo cs gibi oyunlarda darboğaz yapar mı ? yaparsa ne olur kasıyor mu , gecikme mi oluyor
1080p monitör iyi olur mu yoksa 2k şart mı AAA oyunlar oynamam yakın zamanda

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Onur KAYA
önermeyenler de olmuş biraz kararsız kaldım , yukarıda attığım sistemde inno3d var evet.
Peki 7500f işlemci ile bu sistem valo cs gibi oyunlarda darboğaz yapar mı ? yaparsa ne olur kasıyor mu , gecikme mi oluyor
1080p monitör iyi olur mu yoksa 2k şart mı AAA oyunlar oynamam yakın zamanda
1080p monitör yeter , oyunu 720p ye çekmezsen eğer darboğaz sorunu yaşamazsın 4090 almıyorsun, 7500f güçlü bir işlemci . 1080p nin sıkıntısı geniş ekranda görüntü biraz bulanık gelebilir o yüzden 24 inchden büyük monitör alma , önermeyenler mantıklı bir sebep sunmamışlar takma kafana al , sadece o sistemi alırken stok fan seç daha sonra kule tipi soğutucu al hazır sistemlerde illa şu dandik sıvı soğutmaları iteliyorlar . Bide biostar anakartı seçeceksen ilk iş biosu güncelle anakartın ilk gelen biosu çok kötü .

• Beğen

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Jiyu
1080p monitör yeter , oyunu 720p ye çekmezsen eğer darboğaz sorunu yaşamazsın 4090 almıyorsun, 7500f güçlü bir işlemci . 1080p nin sıkıntısı geniş ekranda görüntü biraz bulanık gelebilir o yüzden 24 inchden büyük monitör alma , önermeyenler mantıklı bir sebep sunmamışlar takma kafana al , sadece o sistemi alırken stok fan seç daha sonra kule tipi soğutucu al hazır sistemlerde illa şu dandik sıvı soğutmaları iteliyorlar . Bide biostar anakartı seçeceksen ilk iş biosu güncelle anakartın ilk gelen biosu çok kötü .
Bios konusunu tam anlamıyorum gelsin araştırıp bakarım , soğutucu kısmında 1.5-2k güzel hava soğutucu sipariş edecem
kendileri stok fan gönderiyor mu parayla mı seçiyorum ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Onur KAYA
Bios konusunu tam anlamıyorum gelsin araştırıp bakarım , soğutucu kısmında 1.5-2k güzel hava soğutucu sipariş edecem
kendileri stok fan gönderiyor mu parayla mı seçiyorum ?
Stok fan geliyor seçim yapmazsan , 1.5-2 k yüksek bir fiyat daha f/p şeyler bakabilirsin zaten mesh ve soğutması güzel bir kasa seçiyorsun , bios konusunda zor bişey yok usb ye en son biosu atıp güncelleyeceksin youtbeda bir sürü örnek video var.

• Beğen

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Jiyu
Stok fan geliyor seçim yapmazsan , 1.5-2 k yüksek bir fiyat daha f/p şeyler bakabilirsin zaten mesh ve soğutması güzel bir kasa seçiyorsun , bios konusunda zor bişey yok usb ye en son biosu atıp güncelleyeceksin youtbeda bir sürü örnek video var.
kasa ve psu konusunda kararsız kaldım ya
şimdi pc hocası sistemi alırsam ya enarmax kasa ve psu ya da bitfenix fang kasa ve psu seçiliyor.
bu sistemde ise xpg vento ya fsp mi kararsız kalıyorum *-* fsp geçmeye değer mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,271
Üyeler
161,977
Son üye
romenox00
Top Bottom