OGonurkaya
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6
- İsim
- Onur KAYA
Xpg kasa en güzel seçim oradaki 750w gold olamasıyla baya öne çıkıyor , bu arada ben ekran kartı olarak inno3d olanı kullanıyorum soğutmasından memnunum , palit nasıl bilemiyorum.Bu sisteme hangi kasa tercih edilmeli ? ileriye dönük olması açısından da değerlendirirseniz sevinirim.Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Xpg mi yoksa fsp mi ya da vento ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullandığın ekran kartını çok merak ettim , kasaya sığdıramamam için 4080-4090 filan olması lazım sanırım .Bu kasayı alıp iade ettim çünkü kullandığım ekran kartı neredeyse ucu ucuna kasaya sığıyordu hava akışının sıkıntılı olabileceğini düşündüm ve iade ettim. Ancak şunu belirtebilirim ki gelen kasanın PSU'su XPG markası olsa da harici PSU olarak satılan XPG Kyber 750W 80+ modeline benzemiyor görünüş açısından ve kalitesiz(görünüş olarak yorumluyorum, test filan etmedim) duruyor. Ayrıca PSU modüler değil ve kabloları sarılı örgülü değil.
Örgüden kastım; anlamışsınızdır.
Alıntıyı görüntüle