Neler Yeni

❌İndirim Bitti! XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow ATX Siyah KasaOrijinal fiyat: 2,999 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Onur KAYA
Modüler olduğunu nereden biliyorsun ben rastlayamadım o bilgiye
Modüler değil bunun bir kardeşi var buna çok benzer o modüler , kasayı 10 aydır kullanıyorum memnunum ama modüler olmasını isterdim ev tozlu temizliği bazen yoruyor , bunun dışında sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

Caesars

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes
Modüler değil bunun bir kardeşi var buna çok benzer o modüler , kasayı 10 aydır kullanıyorum memnunum ama modüler olmasını isterdim ev tozlu temizliği bazen yoruyor , bunun dışında sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.
Ön panel ile fanlar arası toz filtresi var mı, bir de fanların ayrı led bağlantısı var mı kapatabileceğimiz yoksa molex ile seri mi bağlı? (rgb sevmiyorumda kapatabiliyor muyuz yani)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stok tükenmiş bu arada

hayriye

80+ Bronze
Bilmediğimden soruyorum, PSU'nun modüler olması ne gibi avantajlar sağlar?
Aslında pek bir avantajı yok modern bir sistemde modüler olan da işine yaramayanı takmıyorsun ama şöyle bir şey var işine yaramayacak kablolar zaten çoğunluk değil 24 pinli konnektör mecburen takılı olacak eps olanın da 1 tanesi boşa çıkar yüksek ihtimalle , dört pcie kablosunun genelde 2si kullanılır zaten onlar paralel bağlı olur molex ve satalar aynı kablonun devamı olur 3 sata kablosu aynı kablo üzerinde devam eder ucunda 1 molex olur. Bu seti sata ssd veya hddye takarsın bir de kontrolcü varsa ona takarsın geriye 1 molexli set 1 eps bir de 2x 6+2 pinli pcie kablosu boşta kalır sıkıştırırsın modüler olsaydı bu saydıklarımı direkt takmazdın. Kutusunda kalırdı modüler olmadığı için kasanın görünmeyen kısmına saklayacaksın
IMG_4660.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
zoko yerine bu da olabilir ayrıca, fanlar argb
ben araştırabildiğim kadarıya high powera denk b tier psu olduğunu düşünüyorum (yanılıyor olabilirim)
Hocam tier listelerinin hiç birinde Kyber modeline rastlamadım ben. Bayağı bir baktım hatta sen nerede buldun link atar mısın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Onur KAYA
Ön panel ile fanlar arası toz filtresi var mı, bir de fanların ayrı led bağlantısı var mı kapatabileceğimiz yoksa molex ile seri mi bağlı? (rgb sevmiyorumda kapatabiliyor muyuz yani)
Ön panel ile fanlar arasında tabi ki toz filtresi var ancak sabit süpürgeyle çekmen gerekiyor ,RGB zaten var la yok arasında sadece ön kısımda 3 fanda var çok parlak değil önünde filtre ve toz olunca batmıyor

pancake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yavuz
Bu kasayı alıp iade ettim çünkü kullandığım ekran kartı neredeyse ucu ucuna kasaya sığıyordu hava akışının sıkıntılı olabileceğini düşündüm ve iade ettim. Ancak şunu belirtebilirim ki gelen kasanın PSU'su XPG markası olsa da harici PSU olarak satılan XPG Kyber 750W 80+ modeline benzemiyor görünüş açısından ve kalitesiz(görünüş olarak yorumluyorum, test filan etmedim) duruyor. Ayrıca PSU modüler değil ve kabloları sarılı örgülü değil.
Örgüden kastım; anlamışsınızdır.
1731367653084.png

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Sercan SAYİT
Bu kasayı alıp iade ettim çünkü kullandığım ekran kartı neredeyse ucu ucuna kasaya sığıyordu hava akışının sıkıntılı olabileceğini düşündüm ve iade ettim. Ancak şunu belirtebilirim ki gelen kasanın PSU'su XPG markası olsa da harici PSU olarak satılan XPG Kyber 750W 80+ modeline benzemiyor görünüş açısından ve kalitesiz(görünüş olarak yorumluyorum, test filan etmedim) duruyor. Ayrıca PSU modüler değil ve kabloları sarılı örgülü değil.
Örgüden kastım; anlamışsınızdır.
Alıntıyı görüntüle

PSU da kablo çorabı yoksa değil gold isterse platinum olsun yine almam. Kasanın çok küçük ve ince sac ile yapıldığını tahmin ediyordum zaten. Aman kalsın, ucuz etin yahnisi..

hampal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
orkun duman
Konuyu açan arkadaşın paylaştığı resim benim açtığım konuya ait. İçindeki psu modüler değil. İç malzeme kalitesi nasıldır bilemem fakat metal sacı bir tık ince. Kablolar örgü sarılı değil. Evet yeni nesil 3.0 ve pci 5.0 destekli ama testleri ne kadar başarılı bilemem. Ben 5600 ve 4060ti ile kullanıyordum ve memnundum.

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Heisenberg
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
O zaman biz f/p olan zoko amiral ve High Power 700w +80 Gold ikilisinden devam 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,424
Üyeler
160,847
Son üye
aslanafcw
Top Bottom