Neler Yeni

🔥İndirim Xpg kasa 399TL ! Gaming gen Tr

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
tabi canım 18k nedir ki benden alıp sana indirim olarak veriyorlar işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam kaç kez söyledim aradım dedim mesaj attım dedim hatta şikayet var a yazdım ama yatırıcaz deyip yatırmıyorlar sürekli günler geçiyor ve aynı her şey yatırmıyorlar
Sende niye iptal ediyon ki aldıktan sonra baştan almayaydın direk 3070’e 18K neden ve nasıl verdin ki zaten :O iyi ki iptal etmişsin de baştan beni alma diye bağırıyormuş zaten

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
çok iyi fiyat

Sende niye iptal ediyon ki aldıktan sonra baştan almayaydın direk 3070’e 18K neden ve nasıl verdin ki zaten :O iyi ki iptal etmişsin de baştan beni alma diye bağırıyormuş zaten
normalde alıcaktım fakat bir arkadaşım kendi yeni aldığı 3070 i satmak isteyince onu alayım dedim iptal ettim ve iptal etmek benim en doğal hakkımda aynı zamanda paranın hesabıma geçmeside benim en doğal hakkımdır
fiyat konusu ise bana kalmış bir tercih amd almaktan vazgeçtim nvidia ya yöneldim bu benim tercihim
tavsiyemi alırım ve kendim bu tavsiyeleri değerlendirerek isteğime göre gerçekleştiririm
ürünü satın alırken parayı karttan hemen çekmeyi biliyorlar ama iade ederken niyeyse hiç öyle olmuyor tabi kim iade edicek demi eline geçmiş parayı geri
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 Hafta kadar sürebiliyor iade süreci. Bende iade talebinde bulundum 6 yada 7 gün sonra iade gerçekleşti.
valla ben o kadar bekleyemem zaten geçen hafta salı gününden beri oyalayıp durdular beni 1 haftadır bir kart alamadım

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
normalde alıcaktım fakat bir arkadaşım kendi yeni aldığı 3070 i satmak isteyince onu alayım dedim iptal ettim ve iptal etmek benim en doğal hakkımda aynı zamanda paranın hesabıma geçmeside benim en doğal hakkımdır
fiyat konusu ise bana kalmış bir tercih amd almaktan vazgeçtim nvidia ya yöneldim bu benim tercihim
tavsiyemi alırım ve kendim bu tavsiyeleri değerlendirerek isteğime göre gerçekleştiririm
ürünü satın alırken parayı karttan hemen çekmeyi biliyorlar ama iade ederken niyeyse hiç öyle olmuyor tabi kim iade edicek demi eline geçmiş parayı geri

6900 xt.aliniz

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Gaming gecelerinde bile eskiden 400TL bandında oluyor diye hatırlıyorum o da dolar kuru 7 lerde iken.
Kısaca BAYA İYİ FİYAT.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

6900 xt.aliniz
teşekkürler hocam 6900 xt nin markası ve fiyatı güzelmiş ama rtx 3070 almayı düşünüyorum ilk başlarda mining de kullanacağım ardından ise oyunlarda kullanacağım RTX bir kart almak istiyorum çünkü videolara baktığımda gerçekten RTX in oyunlardaki grafik kalitesine etkisi çok büyük ve ben de grafik hastası biriyim
mining için çok güzel bir kart 60 mhs veriyor ve yaktığı watt ise çok iyi 130-120w gibi bir enerji tüketimi var ayrıca soğutmasıda gayet başarılı

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
teşekkürler hocam 6900 xt nin markası ve fiyatı güzelmiş ama rtx 3070 almayı düşünüyorum ilk başlarda mining de kullanacağım ardından ise oyunlarda kullanacağım RTX bir kart almak istiyorum çünkü videolara baktığımda gerçekten RTX in oyunlardaki grafik kalitesine etkisi çok büyük ve ben de grafik hastası biriyim
mining için çok güzel bir kart 60 mhs veriyor ve yaktığı watt ise çok iyi 130-120w gibi bir enerji tüketimi var ayrıca soğutmasıda gayet başarılı
alınma ama 3070’e 18k veren benim gözümde enayi yerine geçer illa nvidia diyosan biraz araştır öyle al direk gaming gen de önüne gelen 3070’i alma geçen 3080 Ti ilk çıktığı zaman Gamegaraj’da 20K idi mesela böyle şeyleri takip et şimdi gaming gen paranı iade edince tekrardan 16-17k ya 3070 alma yani

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
alınma ama 3070’e 18k veren benim gözümde enayi yerine geçer illa nvidia diyosan biraz araştır öyle al direk gaming gen de önüne gelen 3070’i alma geçen 3080 Ti ilk çıktığı zaman Gamegaraj’da 20K idi mesela böyle şeyleri takip et şimdi gaming gen paranı iade edince tekrardan 16-17k ya 3070 alma yani
Kesinlikle

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Gaming gecelerinde bile eskiden 400TL bandında oluyor diye hatırlıyorum o da dolar kuru 7 lerde iken.
Kısaca BAYA İYİ FİYAT.
Aslında kaya ihtiyacım var msi 100 m veya r düşünüyordum. Onun yerine bu alınır mı?

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Aslında kaya ihtiyacım var msi 100 m veya r düşünüyordum. Onun yerine bu alınır mı?
Fiyatı onlardan çok daha uygun ve malzeme kalitesi de daha iyi. Ben olsam bunu tercih ederdim.

Top Bottom