Neler Yeni

🔥İndirim Xpg kasa 399TL ! Gaming gen Tr

bunu hayır olarak da kabul edebiliriz sanırım
yok canım estağfirullah hayırlısı neyse o olsun diyelim param bi geri yatsında bu hafta alacağım bir kart inşallah

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
az önce konu açıcaktım bu konuyu gördüm aman aman sakın gaming.gen.tr den alışveriş yapmayın
geçtiğimiz hafta salı günü sapphire nitro+ rx 6700 xt sipariş ettim stokta yok diye iptal ettiler ve sonra benim siparişim iptal olduktan sonra ürün hemen geri stokta var diye sitede yayımlandı
perşembe günü gigabyte vision oc rtx 3070 sipariş ettim cuma günü siparişimi iptal ettirdim ve 18 bin TL paramı hesabıma yatırmalarını bekliyorum o günden beri sürekli yatırıcaz deyip geçiştiriyorlar kaç kez arayıp mesaj attım resmen başlarında savıyorlar bugün de yatmazsa param savcılığa gideceğim bu nedir yavvvv ülkede herkes dolandırıcı olmuş firmalarda buna dahil 3500 TL 1080 ti den dolandırıldığım yetmezmiş gibi şimdi birde 18 bin TL m gitti Allah a havale ediyorum
Sipariş verdiğin zaman yaptığın ödeme adamların yazıcısından nakit para olarak çıkmıyor.
Para hesaplar arasında dolaşıma giriyor, eğer iptal edilmiş sipariş varsa banka ile görüşme sağlaman gerekiyor.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
NZXT mantığıysa hava almaz yalnız. Reddit'teki NZXT H510 Elite konularına bak. Millet hava alsın diye matkapla kasanın önünü falan delmeye başlamıştı.
Doğru, H510 Elite pek sevilmeyen mi diyeyim önerilmeyen mi diyeyim bir model.
Genel anlamda konuştum açıkçası, çoğu kullanıcı o tarzda buluyor.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben bu kasayı bir türlü sevemedim.
400'e bunu alıp, sistemin serin olması için de bir sürü fan veya soğutucu alacaksam, yine manasız geliyor.
600 TL üzeri fiyatlarda Mesh panel, soğutması sorunsuz kasalar oluyor.
Eğer XPG fanboyu değilsem bütçemin dışına çıkmadan o kasalara yönelirdim.

Top Bottom