cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
bunu hayır olarak da kabul edebiliriz sanırımdeğerlendireceğim hocam
bunu hayır olarak da kabul edebiliriz sanırımdeğerlendireceğim hocam
yok canım estağfirullah hayırlısı neyse o olsun diyelim param bi geri yatsında bu hafta alacağım bir kart inşallahbunu hayır olarak da kabul edebiliriz sanırım
Sipariş verdiğin zaman yaptığın ödeme adamların yazıcısından nakit para olarak çıkmıyor.az önce konu açıcaktım bu konuyu gördüm aman aman sakın gaming.gen.tr den alışveriş yapmayın
geçtiğimiz hafta salı günü sapphire nitro+ rx 6700 xt sipariş ettim stokta yok diye iptal ettiler ve sonra benim siparişim iptal olduktan sonra ürün hemen geri stokta var diye sitede yayımlandı
perşembe günü gigabyte vision oc rtx 3070 sipariş ettim cuma günü siparişimi iptal ettirdim ve 18 bin TL paramı hesabıma yatırmalarını bekliyorum o günden beri sürekli yatırıcaz deyip geçiştiriyorlar kaç kez arayıp mesaj attım resmen başlarında savıyorlar bugün de yatmazsa param savcılığa gideceğim bu nedir yavvvv ülkede herkes dolandırıcı olmuş firmalarda buna dahil 3500 TL 1080 ti den dolandırıldığım yetmezmiş gibi şimdi birde 18 bin TL m gitti Allah a havale ediyorum
benden daha çirkin senden yaqışıklıysa bilememBu kasa çoğu erkekten yakışıklı
NZXT mantığıysa hava almaz yalnız. Reddit'teki NZXT H510 Elite konularına bak. Millet hava alsın diye matkapla kasanın önünü falan delmeye başlamıştı.Doğru, NZXT mantığı işte. Hava alıyor fazlasıyla.
Önü kapalı olunca direkt hava almıyor diyorlar.
200den fazla vermem ne demek, 100TL küsüre kasa bile yok neredeyse ahajahahahGörünümünü bence kötü. 200'den fazla vermem
Doğru, H510 Elite pek sevilmeyen mi diyeyim önerilmeyen mi diyeyim bir model.NZXT mantığıysa hava almaz yalnız. Reddit'teki NZXT H510 Elite konularına bak. Millet hava alsın diye matkapla kasanın önünü falan delmeye başlamıştı.
Kalitesi vs. o anlamda söylemedim. Tasarımı bence kötü o nedenle alman.200den fazla vermem ne demek, 100TL küsüre kasa bile yok neredeyse ahajahahah
Yok reis sen Kıvanç Tatlıtuğa bile taş çıkartırsın@Selman Karaa hawli selmn ab sen beni çirkin mi sanıyodun ne inanılmaz atıon