ezuer 80+ Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 135 Dahası Reaksiyon skoru 41 İsim Kadir 20 Kasım 2023 #1 normalde aklımda "Asus rog strix scope" vardı ama bu model de bilek desteği ve ses tekerleği olduğu için almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?
normalde aklımda "Asus rog strix scope" vardı ama bu model de bilek desteği ve ses tekerleği olduğu için almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 29,405 En İyi Cevap 15 Dahası Reaksiyon skoru 69,271 Konum Ankara İsim Mehmet Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları Epic Games DreamRS Discord mehmet_yilmaz 20 Kasım 2023 #2 2 yıla yakın kullandım. Cherry MX ama öyle üst seviye klavye hissiyatı çok yok. Yay sesi vardı benim red olan modelde.
2 yıla yakın kullandım. Cherry MX ama öyle üst seviye klavye hissiyatı çok yok. Yay sesi vardı benim red olan modelde.
ezuer 80+ Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 135 Dahası Reaksiyon skoru 41 İsim Kadir 20 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mehmet Yılmaz yazmış: 2 yıla yakın kullandım. Cherry MX ama öyle üst seviye klavye hissiyatı çok yok. Yay sesi vardı benim red olan modelde. Devamı için tıklayın... bilek desteği ve ses tekerleği dışında asus dan iyi yönleri var mı?
Mehmet Yılmaz yazmış: 2 yıla yakın kullandım. Cherry MX ama öyle üst seviye klavye hissiyatı çok yok. Yay sesi vardı benim red olan modelde. Devamı için tıklayın... bilek desteği ve ses tekerleği dışında asus dan iyi yönleri var mı?
berkec34 80+ Silver Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 2,556 Dahası Reaksiyon skoru 1,260 İsim Berkecan Ergin 20 Kasım 2023 #4 rog scope' un cherry mx red kullanıyorum sorunsuz yay sesi vs yok gayet güzel. Bilek desteği yok ama ben zaten sevmiyorum o tarz şeyleri kimine göre eksiklik sayılan tek şeyi bence bu. Yeni modellerde asusun kendi switch var herhalde
rog scope' un cherry mx red kullanıyorum sorunsuz yay sesi vs yok gayet güzel. Bilek desteği yok ama ben zaten sevmiyorum o tarz şeyleri kimine göre eksiklik sayılan tek şeyi bence bu. Yeni modellerde asusun kendi switch var herhalde
ezuer 80+ Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 135 Dahası Reaksiyon skoru 41 İsim Kadir 25 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 asus rog strix scope rx aldım bugün elime ulaştı iyi ki bunu almışım