NanyaRevB
80+ Bronze
Dahası
Merhabalar dostlarım,
Bu ürün ile ilgili daha önce bir adet inceleme konusu açılmış ama bir de ben açıp kendi yorumlarım ile klavyeyi sizlere tanıtmak istedim. Ürünün bende ki versiyonu İngilizce tuş takımlı olanı.
Fiyat
Fiyatı biraz bu zaman için pahalı ama ben ikinci elden aldığım için uyguna almış oldum.
Kutu Tasarımı
Daha öncesinde HyperX Allow Fps kullanmıştım, açıkcası onun kutu tasarımı bu kadar iyi değildi. (Eğer istenirse onunla ilgili de inceleme konusu açarım.)
Kutunun dışında kutuyu koruması için bir poşete sahipti. Bu nokta gerçekten beni çok şaşırtmıştı.
Kutusu normal klavye kutularından bir tık büyük olabilir. Ama bence çok hoş bir tasarıma sahip.
Bu kısım için yorum yapmak istemiyorum, artı eksi kısmında konuşacağım.
Işıklandırma Ve Masada Duruşu
Klavyenin Artı ve Eksileri
+Keycap yapısının 2 parçadan oluşması
+Bilek desteği
+Kızmızı tuş setinin gelmesi
+Makro ve yazılım desteği
- İnce karakter tuş setine sahip olması (RGB az çıkıyor başka bir eski yanı yok)
- Gerçekten stabil çalışmayan bir yazılıma sahip olması
XPG Prime
Kişisel Yorumlar
Gerçekten klavyeyi çok beğendiğimi söyleyebilirim, yukarda bahsettiğim 2 problemin yanına bir de kendi kişisel problemimi eklemek isterim. Çok ses çıkartabiliyor bazen ama tabii bu klavyenin suçu değil. Bilerek aldık...
Kutulaması ve içinden çıkanlar gerçekten süper diyebilirim, çünkü HyperX sadece klavyeyi koyup klavyeyi göndermişti. İçindeki poşetlerde bile kaliteyi gayet hissedebiliyoruz.
Ses Testi
Bu videoda Outemu Red, Kailh Silver ve Cherry Mx Blue switchlerine yer verdim.
Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim.
XPG Üzerinden Tanımı
Bu ürün ile ilgili daha önce bir adet inceleme konusu açılmış ama bir de ben açıp kendi yorumlarım ile klavyeyi sizlere tanıtmak istedim. Ürünün bende ki versiyonu İngilizce tuş takımlı olanı.
Fiyat
Xpg Summoner Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
Xpg Summoner arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Kutu Tasarımı
Daha öncesinde HyperX Allow Fps kullanmıştım, açıkcası onun kutu tasarımı bu kadar iyi değildi. (Eğer istenirse onunla ilgili de inceleme konusu açarım.)
Kutunun dışında kutuyu koruması için bir poşete sahipti. Bu nokta gerçekten beni çok şaşırtmıştı.
Kutusu normal klavye kutularından bir tık büyük olabilir. Ama bence çok hoş bir tasarıma sahip.
Bu kısım için yorum yapmak istemiyorum, artı eksi kısmında konuşacağım.
Işıklandırma Ve Masada Duruşu
Klavyenin Artı ve Eksileri
+Keycap yapısının 2 parçadan oluşması
+Bilek desteği
+Kızmızı tuş setinin gelmesi
+Makro ve yazılım desteği
- İnce karakter tuş setine sahip olması (RGB az çıkıyor başka bir eski yanı yok)
- Gerçekten stabil çalışmayan bir yazılıma sahip olması
XPG Prime
Kişisel Yorumlar
Gerçekten klavyeyi çok beğendiğimi söyleyebilirim, yukarda bahsettiğim 2 problemin yanına bir de kendi kişisel problemimi eklemek isterim. Çok ses çıkartabiliyor bazen ama tabii bu klavyenin suçu değil. Bilerek aldık...
Kutulaması ve içinden çıkanlar gerçekten süper diyebilirim, çünkü HyperX sadece klavyeyi koyup klavyeyi göndermişti. İçindeki poşetlerde bile kaliteyi gayet hissedebiliyoruz.
Ses Testi
Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim.
XPG Üzerinden Tanımı
Ekler
Son düzenleme: