Neler Yeni

XPG Summoner Cherry Mx Red 699TL!

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,972
İsim
Oğuz Oğuz
150 liralık philips klavyeden ne farkı var?
Yabancıyım bu mekanik klavye olayına, philips klavyeyi 3-5 gündür şakır şakır kullanıyorum. Işıkları vs. gayet güzel, değiştirmeye değecek bir özelliği var mı bu xpg klavyenin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Amazonda 130 dolar fiyat süper bende yakın zamanda redragon k580 almıştım almasam bunu alırdım.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yabancıyım bu mekanik klavye olayına, philips klavyeyi 3-5 gündür şakır şakır kullanıyorum. Işıkları vs. gayet güzel, değiştirmeye değecek bir özelliği var mı bu xpg klavyenin?
Philipsin ileride basmama sorunun yaşatması muhtemel kasanın yarısı plastik olduğu için malzeme kalitesi çok ucuz hissettirir xpg daha sağlam hissettirir kolay kolay sorun çıkarmaz ışıklandırmasını dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz bu dolar kurunda alınabilecek en f/p klavye bütçeniz varsa ve philipsi gönderebiliyorsanız düşünmeyin bile

Philipsin ileride basmama sorunun yaşatması muhtemel kasanın yarısı plastik olduğu için malzeme kalitesi çok ucuz hissettirir xpg daha sağlam hissettirir kolay kolay sorun çıkarmaz ışıklandırmasını dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz bu dolar kurunda alınabilecek en f/p klavye bütçeniz varsa ve philipsi gönderebiliyorsanız düşünmeyin bile

Teşekkürler hocam ama fark sadece bunlarsa hiç gerek yok, benim işimi görür bu klavye.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,818
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu fiyata Cherry MX Red Switch klavye başka yok galiba, almayı düşünenler daha bu fiyata zor bulur gibime geliyor.

arisaka

80+ Bronze
Zevkler renkler tabi de setupda ki en gereksiz bileşen klavye diye düşünüyorum. Ne performansa, ne oyunculuğa zerre kadar faydası yok. Yıllar içinde çok fazla mekanik klavye denedim hepsini de 1-2 ay sonra sattım ve her seferinde de microsoft klavyeme geri döndüm.

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
Bendede 150 tl lik philips klavye var hocam memnunum ve bencede daha üst klavyeye geçmeye gerek yok Hatta dün üzerine gazoz döktüm ama söküp temizldikten sonra hala cayır cayır çalışıyor :)

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,755
Üyeler
160,597
Son üye