Neler Yeni

XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch nasıl

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Bütçe
2000
arkadaşlar bi arkadaş önerdi sağolsun kullanan varmı ben kalitesinden şüphe etmiyorum fakat daha iyisi varmıdır diye bi bakayım dedim
aradığım özellikler :
1- siyah
2-rgb
3-sessiz mekanik (blue olmasın yeter)
4-numpad olmalı
5- kablosuz(olmazsa sorun yok)
6-hotswap(olmazsa sorun yok)
max 2k ya daha iyisi varmıdır arkadaşlar bu özelliklerde

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Kötü. Çınlama problemi var. Yay sesi de olabilir biraz.

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
önerin varsa çok iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Outemu switch kullanıyor ve muhtemelen yay sesi olacaktır.
hocam cherry mx diyor yanlışmı biliyorum

peki benim söylediğim özelliklerde önerebileceğiniz bir klavye varmı arkadaşıma alıcam zaten ama fiyat amx bu ben kendim mizar mz60 kullanıyorum onada alırdım aynısından ama o numpad istiyor yukarda belirttiğim özellikler den işte

dzoe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Talha özbilen
asus rog strix scope rx red tek geçerim

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Silver Switch en ufak dokunmayı bile algıladığı için rahatsız olan çok kişi görmüştüm. Problem olmaz diyorsan bu fiyatta çok iyi.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Aktif olarak kullanıyorum ve 1 yılını doldurmadan, "A" tuşunda basmama sorunu oluşmaya başladı. Bazen basıyor bazen basmıyor. İlerde aktif olarak kullanılan diğer tuşlarda da sorun olacaktır. Yazılımı da sıkıntı, problem çıkartıyor. Xpg markası artık bu klavyeyi kendi ürünlerinden biri olarak bile göstermiyor. Almanızı tavsiye etmiyorum. Sorulacaksa evet, speed silver switchli versiyonunu kullanıyorum.

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Aktif olarak kullanıyorum ve 1 yılını doldurmadan, "A" tuşunda basmama sorunu oluşmaya başladı. Bazen basıyor bazen basmıyor. İlerde aktif olarak kullanılan diğer tuşlarda da sorun olacaktır. Yazılımı da sıkıntı, problem çıkartıyor. Xpg markası artık bu klavyeyi kendi ürünlerinden biri olarak bile göstermiyor. Almanızı tavsiye etmiyorum. Sorulacaksa evet, speed silver switchli versiyonunu kullanıyorum.
hocam başka önerdiğiniz klavye varmıdın yukarda belirttiğim özelliklerde yardımcı olrsanız çok sevinirim

asus rog strix scope rx red tek geçerim
hocam link varmıdır

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
hocam başka önerdiğiniz klavye varmıdın yukarda belirttiğim özelliklerde yardımcı olrsanız çok sevinirim

hocam link varmıdır
Ne yazık ki yok hocam, bende artık custom klavye arayışına geçtim. Bu tür problemlerle uğraşmamak için kendim araştırıp custom klavye alacağım. Size de aynısını yapmanızı tavsiye ederim.

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Ne yazık ki yok hocam, bende artık custom klavye arayışına geçtim. Bu tür problemlerle uğraşmamak için kendim araştırıp custom klavye alacağım. Size de aynısını yapmanızı tavsiye ederim.
hocam bende zaten custom klavye var mizar mz60 öneririm %60 lık klavye ben bu klavyeyi bir arkadaşa alacağım o numpadi olan bi klavye istediği için bu durumda kaldım numpadli uygun fiyata rgb bi klavye bulsam alıcam sen biliyorsan eğer önerirsen sevinirim hocam

gamepower orge rgb red nasıldır ?

yada saber rgb

Gamepower Calypso V2 RGB Red Switch bu nasıldır veyahut​

Top Bottom