Çözüldü✓ XPG summoner kasma ve takılma sorunu normal mi ?

Hocam güncelleme yapayım klavyeyi default profilde dener misin bir de o zaman da düzelebilir bi ihtimal, ben optik switch asus k7 kullanıyorum bu sorun yazılımdan kaynaklı yaşanıyor farklı profillerde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve tekrar güncelleme yapayım ram de büyük etken donanım birimlerinizi iyi kontrol edin

Hocam farklı usb portuna takıp dener misiniz ve eğer mümkünse yazılımı silip deneyiniz eğer yazılımsız sorun yoksa öyle kullanın derim genel ayarlar zatwn klavyeden yapılıyor dahili işlemcisi var diye hatırlıyorum ben.
bende yazılımından kaynaklı olduğunu düşünüp kaldırdım değişen bir şey olmadı usb portunu denemedim onu da deneyeyim birde bigin varsa mesela yazılımını kaldırdım ama klavye rgb ışıkları falan ayarladığım gibi kaldı bunu sıfırlamanın bir yolu varmı ilk pc ye taktığım haline gelmesi mümkünmü

Hocam güncelleme yapayım klavyeyi default profilde dener misin bir de o zaman da düzelebilir bi ihtimal, ben optik switch asus k7 kullanıyorum bu sorun yazılımdan kaynaklı yaşanıyor farklı profillerde

Ve tekrar güncelleme yapayım ram de büyük etken donanım birimlerinizi iyi kontrol edin
ram falan olacağını düşünmüyorum laptopta da denedim ondada aynı şekilde ilk haline döndürebilirsem belki düzelebilir

usb portuda işe yaramadı

sanki yazılımsal basit bir sorunmuş gibi geliyor ama hiç bir örneğine rastlamadım böyle bir sorunun mecbur iade edicez, adamların iade seçeneği bile yok canlı destele iletişime geçip iade talep ediyorsun inşallah kolay olur amazon bizi alıştırdı basit iade etmeye, bakalım biraz uğraşacaz gibi :)
Muhtemelen yazılımla alâkalıdır dediğiniz gibi, switchlerde bir sorun yok gibi duruyor. Acaba bu XPG Prime yazılımını güncellemeyi denediniz mi? Başta söylemem gerekiyordu ama 🤦🏻‍♂️

Bu arada iade butonunun olmaması çok garipmiş, sene 2022 yani 🙄

• Beğen
Reaksiyonlar: Nauu
Muhtemelen yazılımla alâkalıdır dediğiniz gibi, switchlerde bir sorun yok gibi duruyor. Acaba bu XPG Prime yazılımını güncellemeyi denediniz mi? Başta söylemem gerekiyordu ama 🤦🏻‍♂️

Bu arada iade butonunun olmaması çok garipmiş, sene 2022 yani 🙄
Tekrardan indirip deniyeyim bu yazılım kuruluydu kaldırdım düzelmedi belki tekrar kurup denersem düzelir en nefret ettiğim şey iade her şeyi denemek lazım en son iade :)

Tekrardan indirip deniyeyim bu yazılım kuruluydu kaldırdım düzelmedi belki tekrar kurup denersem düzelir en nefret ettiğim şey iade her şeyi denemek lazım en son iade :)
Doğru diyorsunuz ya uğraşması yoruyor insanı. İnşAllah düzelir de iadeye gerek kalmaz hocam. Bu klavye çok güzel bir klavye gerçekten ben de almayı düşünüyorum aynısından ✨

• Beğen
Sorun yazılım üzerindeki profil seçeneğinden kaynaklıymış xpg prime yazılımın da 1. profil seçili olursa takılmalar yaşanıyor 2. profile geçiş yaptım şuan sorunsuz . Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim. Bu klavyeyi alan çok kişi vardı forumda sorun yaşayan olursa da bu konu yol gösterici olsun iyi forumlar herkese :)

Sorun yazılım üzerindeki profil seçeneğinden kaynaklıymış xpg prime yazılımın da 1. profil seçili olursa takılmalar yaşanıyor 2. profile geçiş yaptım şuan sorunsuz . Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim. Bu klavyeyi alan çok kişi vardı forumda sorun yaşayan olursa da bu konu yol gösterici olsun iyi forumlar herkese :)
Hadi hayırlı olsun, sevindim düzelmesine 🙂 İyi forumlar, hayırlı geceler 🖐🏻

• Beğen
Arkadaşlar bendede aynı sorun vardı iade etmeyi denedim o süreçte driverı silmiştim nasıl olursa iade olacak diye kutu açıldıktan sonra klavyeler hijyenik ürün olarak geçtiği için iade kabul olmuyormuş. şansa da driverı silmiştim geri gelince sorun devam ediyordu fn+esc yaptım zaten driver silinmişti sorun çözüldü :D

fn ve esc tuşuna basınca klavye macroları vs resetliyor deneyin benimkinde saçma tuşlar basıyordu fn + esc basılı tuttum kendini sıfırladı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,058
Üyeler
192,603
Son üye
xkraltrx82
Geri