M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,191
alınmaz outemu switch kullanıyorKlavyenin fiyatı 900 TL sizce alınır mı ? Bütçem 1000-1300 arası farklı öneriniz var mıdır?
alınmaz outemu switch kullanıyorKlavyenin fiyatı 900 TL sizce alınır mı ? Bütçem 1000-1300 arası farklı öneriniz var mıdır?
hocam 100-200 daha fazla verip daha iyisi var mıdır?Tavsiyem windows uzerinden de ingilizce yapmaniz. Baya kolay alisiliyor. Turkce iken noktalama isaretlerinde sikinti cekiyordum. Sizde oyle olur mu bilmem benim ki farkli bir klavye mesela su an turkceye geciyorum geçtim gördüğünüz gibi türkçe harfler var ama nokta koyamıyorum çünkü orada ç var nokta için farklı bir kombinasyon gerekiyor sanırım
Post automatically merged:
Bence de
Yok hocam. Olsa bile turkce degil. Kaliteli yuzde 60 klavyeler turkce olmaz genelde.hocam 100-200 daha fazla verip daha iyisi var mıdır?
teşekkürler veriyorum sipraişi şimdiYok hocam. Olsa bile turkce degil. Kaliteli yuzde 60 klavyeler turkce olmaz genelde.
Prime alip veriyorsunuz degil mi hocam? Bos yere kargo odemeyin.teşekkürler veriyorum sipraişi şimdi
hocam ödeme ekranı böyle kargo yok dimiPrime alip veriyorsunuz degil mi hocam? Bos yere kargo odemeyin.
Yok hocam dogru fiyata aliyorsunuz.hocam ödeme ekranı böyle kargo yok dimi
tamamdır teşekkürlerYok hocam dogru fiyata aliyorsunuz.