Neler Yeni

Xpg sx 8200 pro SSD nasıldır?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Kimsenin dedikodusunu yapmak bana düşmez. İnternette tanımadığın insanlardan duyduğun şeyden bu kadar “kırıldım çok kırıldım” demenin de manası yok. O kadar mı sevgisiz büyüdün de böyle basit şeylerden kırılıp dert ediyorsun?
Hayır videolarda bize gözüken adam gibi değil gibi demek istemiştim. Sanırım haklısın. Takmamalıyım.

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Yok
Sen bir kişinin lafıyla mı iş yaparsın her zaman?

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Sen bir kişinin lafıyla mı iş yaparsın her zaman?
Aslında hayır. Ben birisini dinlersen hep içimden bunu tasdik ederim. Eğer bana doğru gelirse uygularım. Doğru gelmezse reddederim.

Benim sadece oradaki kızgınlığım şunaydı. Ben videolardaki gördüğüm adamın o adam olmadığını anlayınca sadece video karşısında öyle gözüktüğünü anlayınca gözüm açıldı diyelim.

Ona kendi hayatında başarılar dilerim tabi hakkı varsa hakkını alır. Bu konuyu burada kapatıyorum.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bilinmedik marka ve Samsung kadar uzun ömürlü değildir almışken 1 kere alın
Samsung Dev firma akılda kalıcı yapacak bir şey yok biliyorum farklı firmalar fakat içim ısınmıyor bende sandisk plus var 240gb sata ssd işimi görüyor.
Xpg ye sallayıp sandisk plus kullanman peki. Rezalet derecede dandik bir ssd. 480 GB lık duruyor evde. Sürekli mavi ekran ve yavaş çalışma sorunu var. Sisteme taksam bile içi boş olmasına rağmen verdiriyor mavi ekranı.

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Xpg ye sallayıp sandisk plus kullanman peki. Rezalet derecede dandik bir ssd. 480 GB lık duruyor evde. Sürekli mavi ekran ve yavaş çalışma sorunu var. Sisteme taksam bile içi boş olmasına rağmen verdiriyor mavi ekranı.
1 Kere bile mavi ekran hatası almadım sistemi kullanmasını bilmeyip Mavi Ekran sorunlarını SSD'ye Atmana ne demeli ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ Xpg ye sallama olayı olmadı bilinirlik önemli sonuçta gidip de bilinmeyen marka SSDalmak hangi beyin ürünü merak ettim (fiyatı uygun olanlar hariç).

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1 Kere bile mavi ekran hatası almadım sistemi kullanmasını bilmeyip Mavi Ekran sorunlarını SSD'ye Atmana ne demeli ?
Sistemi kullanmasını bilmeyip mi? Sen nasıl kullanıyorsun anlat da öğrenelim. Boş boş konuşma ssd kronik sorunlu.Git araştır. Sonra gel konuş. Bozuk malı savunma bana. A2000 e geçince sorun çözüldü.

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Sistemi kullanmasını bilmeyip mi? Sen nasıl kullanıyorsun anlat da öğrenelim. Boş boş konuşma ssd kronik sorunlu.Git araştır. Sonra gel konuş. Bozuk malı savunma bana. A2000 e geçince sorun çözüldü.
Bozuk mal mı ?, Bozuk olsa satılır mı sence ? ,Diyelim satıldı gidip geri iade edersin beynin var sonuçta, Kimse sana zorla kullandırmıyor o ürünü. Nasıl kullandığıma gelecek olursak ; Sistem hatalı çalışıyorsa hatayı aramak, eğer mavi ekran hatasını veren bir sistem donanımı ise onu (mümkünse) onarabilmek veyahut teknik servise göndermek asla Şu şöyleymiş Bu böyleymiş deyip aynı ürünü kullanmam konuya gelecek olursak sistemden sisteme Donanım dan donanım'a değişebilen bir süreç SSD'ı kötülüyerek bir yere varamazsınız sizde sorunlu olmuştur başkasın da değil anlatabildim umarım.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver

+ Xpg ye sallama olayı olmadı bilinirlik önemli sonuçta gidip de bilinmeyen marka SSDalmak hangi beyin ürünü merak ettim (fiyatı uygun olanlar hariç).
Senin SSD kronik sorunlu ve technopat üzerinde kabul edilmiş bir görüş bu. Ve bir çok konu var bunun üzerine. Bu forumu bilemem ama bir süre boyunca orada bulunduğundan bunu kesin olarak söyleyebilirim. İstersen orada açtığım konu mevcut.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bozuk mal mı ?, Bozuk olsa satılır mı sence ? ,Diyelim satıldı gidip geri iade edersin beynin var sonuçta, Kimse sana zorla kullandırmıyor o ürünü. Nasıl kullandığıma gelecek olursak ; Sistem hatalı çalışıyorsa hatayı aramak, eğer mavi ekran hatasını veren bir sistem donanımı ise onu (mümkünse) onarabilmek veyahut teknik servise göndermek asla Şu şöyleymiş Bu böyleymiş deyip aynı ürünü kullanmam konuya gelecek olursak sistemden sisteme Donanım dan donanım'a değişebilen bir süreç SSD'ı kötülüyerek bir yere varamazsınız sizde sorunlu olmuştur başkasın da değil anlatabildim umarım.
Kardeş sorunlusun cidden. Mavi ekran hataları ssd ti gösteriyor zaten. Al oku git bir şeyler öğren. Xpg ye bilinmedik marka diyen cahille uğraşıyorum. İşin kötüsü kronik sorunlu ssd ti savunuyor. Hadi bak bakayım neler yazmışlar sorunlarına aynılarını bende yaşıyorum. Çoğunluk yaşadığına göre bu ürün kronik sorunludur.

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Senin SSD kronik sorunlu ve technopat üzerinde kabul edilmiş bir görüş bu. Ve bir çok konu var bunun üzerine. Bu forumu bilemem ama bir süre boyunca orada bulunduğundan bunu kesin olarak söyleyebilirim. İstersen orada açtığım konu mevcut.
:) Kronik sorunlu 2 veya 3 kişi de sorun oldu diye ssd kronik sorunlu olmaz neden bende 1 kere bile olmadı ? üretim hatası olabilir ona sözümüz yok fakat genele vurmak bu olayı tamamen saçmalık.
1644739824580.png

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aldıktan ilk 2 hafta çıkıyor falan sanıyorsun herhalde. Adı üstünde kronik sorun zamanla çıkabilen şeyler. Tavanı çöken arabalar var ilk gün çökmüyor. Herkesinki çökmüyor zamanla çöküyor. Sence ben sandisk düşmanı birisi miyim ya da farklı marka sahibi miyim de kötüleyeyim.Para verip aldığım 480 ilk ssd neden boşta duruyor? Sebebi düzgün çalışmaması. Şuna bozuk diyeyim de forumda kötüleyeyim gibi bir derdim yok.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
:) Kronik sorunlu 2 veya 3 kişi de sorun oldu diye ssd kronik sorunlu olmaz neden bende 1 kere bile olmadı ? üretim hatası olabilir ona sözümüz yok fakat genele vurmak bu olayı tamamen saçmalık.
Alıntıyı görüntüle
Şanslısın demek ki. Sağlığını ve hızlarını test ederek bizlere göster sorun olmadığını.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
Asıl sende çalışıyor diye ürün sağlam olmaz. Git araştır. De ki param buna yetti aldım da gelip mal üreticisi gibi savunma

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom