Neler Yeni

Xpg sx 8200 pro SSD nasıldır?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Kardeş sorunlusun cidden. Mavi ekran hataları ssd ti gösteriyor zaten. Al oku git bir şeyler öğren. Xpg ye bilinmedik marka diyen cahille uğraşıyorum. İşin kötüsü kronik sorunlu ssd ti savunuyor. Hadi bak bakayım neler yazmışlar sorunlarına aynılarını bende yaşıyorum. Çoğunluk yaşadığına göre bu ürün kronik sorunludur.

Bilinmedik marka dediğim benim duymadığım sadece ramlerini duyduğum bir marka Paşa sakin ol sorunlu olan sensin olayı anlamakta zorluk ve bozukluk çekiyorsun sadece dediğim şey ramlerini duyduğum ssd duymadığım bir marka okey ?

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bilinmedik marka dediğim benim duymadığım sadece ramlerini duyduğum bir marka Paşa sakin ol sorunlu olan sensin olayı anlamakta zorluk ve bozukluk çekiyorsun sadece dediğim şey ramlerini duyduğum ssd duymadığım bir marka okey ?
RAM ve ssd ikisi de depolama alanı biliyorsundur umarım.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
O zaman duyanlara laf etme. Sen neden bu kadar celalleniyorsun. Galiba SSD'i sen üretiyorsun.

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Asıl sende çalışıyor diye ürün sağlam olmaz. Git araştır. De ki param bu a yetti aldım da gelip mal üreticisi gibi savunma
Bilgisayarımı sattım 4 sene önce elimde
Ryzem 51600 16gb Gskill 3200 Wd240gb Ssd Gtx 750ti Vardı onu sattım şuan eski pc var ona gittim ssd 240gb Sandisk aldım ve sata 2 bağlantısı var ve hızları tabi sata 3 ye göre düşük olacaktır haliyle.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Ryzem 51600 16gb Gskill 3200 Wd240gb Ssd Gtx 750ti Vardı onu sattım şuan eski pc var ona gittim ssd 240gb Sandisk aldım ve sata 2 bağlantısı var ve hızları tabi sata 3 ye göre düşük olacaktır haliyle.
Bahaneler bahaneler bahaneler.

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
O zaman duyanlara laf etme. Sen neden bu kadar celalleniyorsun. Galiba SSD'i sen üretiyorsun.
Laf atanlara ayar oluyorum kardeşim ya bu kadar basit olabilir mi ya dediğim şey sorunlu olsaydı bendede olması gerekirdi ki kronik demek bütün demek herkeste olabilen bilinen bir hata demek.(Üretim hatalarına lafım yok)
2- Demek istediğimi anlamadınız galiba dedim ki ; Böyle bir hata almadım bu süreç içerisinde tamamen söylediğim bu xpg marka ram duydum dedim hortladı herkes yok xpg nasıl bilmezsin yok sen ne bilirsin yok ikiside depolama alanı ram ve ssd tamam da kardeşim kısa süreli bellek birisi uzun süreli aralarında dağlar var bunu bilmeyecek ne var halbuki ikisinide bilmek zorunda değilim.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ya ne anlatıyorsun o zaman sen.Sata 2 de kullanıyorsun düzgün çalışıyor diyorsun. Senin ssd yarı performans çalışsa bile sata 2 okuma yazma değerine düşmüyor. Ssd vaat ettiği hızları karşılayamıyor. Steam den indirmeye bırakınca kitleniyor. 100mbit internet var saniyede 10-12 MB arası indiriyor. Onda bile kitleniyor. İndirdiğim uygulamayı kurarken de aynı durum. Mouse oynamıyor. Sebebi ise sadece ssd değiştirince sorun çözüldü.

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Bahaneler bahaneler bahaneler.
inandırmak zorunda değilim seni ama senin için crystal disk mark atıyorum
1644741158468.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya ne anlatıyorsun o zaman sen.Sata 2 de kullanıyorsun düzgün çalışıyor diyorsun. Senin ssd yarı performans çalışsa bile sata 2 okuma yazma değerine düşmüyor. Ssd vaat ettiği hızları karşılayamıyor. Steam den indirmeye bırakınca kitleniyor. 100mbit internet var saniyede 10-12 MB arası indiriyor. Onda bile kitleniyor. İndirdiğim uygulamayı kurarken de aynı durum. Mouse oynamıyor. Sebebi ise sadece ssd değiştirince sorun çözüldü.
Sende sorun var diye başkalarında da var diye bir şey yok senin ssd üretim hatalıymış demekki bu arada bu ssd yi ben eski bilgisayarıma da takmıştım eskiden de almıştım sorun olmadı hiçbir zaman.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

Sende sorun var diye başkalarında da var diye bir şey yok senin ssd üretim hatalıymış demekki bu arada bu ssd yi ben eski bilgisayarıma da takmıştım eskiden de almıştım sorun olmadı hiçbir zaman.
Taktığın sistem leş gibi bir sistem. O ssd o sisteme fazla bile. Adam akıllı bir bilgisayara geç o ssd seni hayattan soğutur.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

Zaten bu sorunlar neden çıkıyor bilmiyorsun galiba. Ben sana nedenini söyleyeyim. Kullandıkça tam performans kronik sorunu olarak ömrü çabuk bitiyor. Sen tamamıyla kullanmadığım için hemen ömrü bitmiyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom