Neler Yeni

Xprime Alpha alınır mı?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,732
İsim
misfit
Hiç iç açıcı durmuyor Alpha, 5-6 ay sonra derileri dökülmeye başlayacakmış gibi duruyor, mümkünse deri tercih etmeyin. Ayrıca Bütçe çıkarsa kumaş xDrive Anka öneririm. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum, şu ana kadar bir problemini görmedim.

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Jiyu
15'li plus ve anka hakkında bir şey diyemem hocam. Kendim toryum kullanıyorum ve çok memnunum onu tavsiye ederim. Bütçeyi arttırabilirsen daha iyi olur senin için. Sonuçta sağlık söz konusu rahatsız eden ağrı yapan koltuklarda oturmak istemez kimse.
Evet ben de sağlığım için uygun bir şey arıyorum ama iade vb. şeylerle uğraşmak istemediğimden kararsızım

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Barkın
Evet ben de sağlığım için uygun bir şey arıyorum ama iade vb. şeylerle uğraşmak istemediğimden kararsızım
Uzun süredir toryum kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım premium hissiyatı veriyor. Aşırı konforlu. Ama boy kilo da önemli.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Barkın
xdrive 15'li plus ve anka'nın daha çok önerildiğini gördüm. Aradaki fark nedir acaba ?
Aradaki farkı bilmiyorum hocam. Diğer modelleri kullanmadım. Toryum kullanıyorum uzun süredir gayet memnunum ve çok rahat. Kullandığım bir ürünü tavsiye etmem daha iyi olur. Kullanmadığım ürün için yorum yapamam.

• Muhteşem

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Jiyu
Aradaki farkı bilmiyorum hocam. Diğer modelleri kullanmadım. Toryum kullanıyorum uzun süredir gayet memnunum ve çok rahat. Kullandığım bir ürünü tavsiye etmem daha iyi olur. Kullanmadığım ürün için yorum yapamam.
3 adet kalmış , diğer renklerinde indirim yok çok kararsızım. 1k daha fazla verip anka almak daha mı mantıklı acaba :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

koltuk kumaş mıydı acaba ? ve kolisi ile beraber kaç kg acaba ?

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Barkın
3 adet kalmış , diğer renklerinde indirim yok çok kararsızım. 1k daha fazla verip anka almak daha mı mantıklı acaba :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

koltuk kumaş mıydı acaba ? ve kolisi ile beraber kaç kg acaba ?
O size kalmış hocam. Ankayı bilmiyorum. Kullananların tavsiyelerine göre tercih yapabilirisiniz.
Kolisi ile beraber kaç kg hatırlamıyorum. Oturduğun yer ve sırt dayadığın yer kumaş diğer yerleri deri ama kaliteli deri hissiyatı çok sağlam.

• Beğen

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Jiyu
O size kalmış hocam. Ankayı bilmiyorum. Kullananların tavsiyelerine göre tercih yapabilirisiniz.
Kolisi ile beraber kaç kg hatırlamıyorum. Oturduğun yer ve sırt dayadığın yer kumaş diğer yerleri deri ama kaliteli deri hissiyatı çok sağlam.
Teşekkür ederim , kendim zaten xdrive koltukları ile açılan tüm konulara baktım fakat yine de kararsızım çünkü herkes farklı bir şey diyor :(

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Barkın
Teşekkür ederim , kendim zaten xdrive koltukları ile açılan tüm konulara baktım fakat yine de kararsızım çünkü herkes farklı bir şey diyor :(
Hocam yaşadığın şehir, boy kilo, rahatlık kavramı gibi etkenler farklılık gösterir. Ankadan çok memnun biri tavsiye eder ama siz beğenmezsiniz rahat hissetmezsiniz. Bu kadar fazla arastırıp kafa karıştırmak da pek sağlıklı değil. Içinize hangisi siniyorsa onu alırsınız. Ben kullandığım için size tavsiye ettim.

• Beğen
Top Bottom